Βαθμολογία

Οργή και αγανάκτηση στον Απόλλωνα Λάρισας!

Με ανακοίνωση της, η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκφράζει την έντονη αγανάκτηση της, για την ...αυθαίρετη ααφαίρεση 3 βαθμών εντελώς άδικα μια αγωνιστική πριν το φινάλε. Αναλυτικά η ανακοίνωση του λαρισινού συγκροτήματος:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εκφράζει την έντονη αγανάκτηση της, για το εις βάρος της ποδοσφαιρικό "'εγκλημα" που διαπράχθηκε και που είχε σαν αποτέλεσμα να μας ανακοινωθεί προ ολίγου την Παρασκευή (03/05) απόρροια της πρώτης φάσης της επιτήρησης, η αφαίρεση τριών (3) βαθμών, που με κόπο και ιδρώτα κερδίσανε οι παίκτες μας, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα σε πρώτο βαθμό δεν μας δίνονται αυτοδίκαια οι δύο (2) βαθμοί από το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων.

Θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους που μας στήριξαν φέτος με αποκορύφωμα τις τελευταίες αγωνιστικές τα εξής:

Η ουσία της επιτήρησης έχει ένα σκοπό.

1) Να έχουμε πληρωμένους τους ποδοσφαιριστές μας, πράγμα το οποίο έχουμε στο ακέραιο.

2) Να έχουμε πληρώσει όλες τις προσφυγές μας, κάτι το οποίο κάναμε.

3) Να έχουμε αποπληρώσει τις υποχρεώσεις μας στο ΙΚΑ, πράγμα το οποίο έχουμε κάνει, καθώς καταθέσαμε την ασφαλιστική μας ενημερότητα.

4) Να έχουμε πληρωμένη την εφορία, πράγμα το οποίο κάναμε, καθώς καταθέσαμε την φορολογική ενημερότητα.

Όλα τα παραπάνω τα έχουμε πράξει στο ακέραιο και είμαστε συνεπέστατοι σε όλες αυτές τις υποχρεώσεις μας.

Ως προς το καθαρά τυπικό μέρος του θέματος η όλη υπόθεση κρίθηκε από το εξής γεγονός:

Η θεώρηση των εγγράφων έπρεπε να φέρει ημερομηνία 03/04/19 και η κατάθεση του φακέλου είχε προθεσμία μέχρι 05/04/19.

Εμείς σαν ΠΑΕ έχοντας πλήρη τον φάκελο (κάτι που το αναφέρει και η απόφαση του Π.Ο.Α. ήτοι Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης), ΚΑΤΑΘΕΣΑΜΕ ΦΑΚΕΛΟ και ΓΝΗΣΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ την ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ημερομηνία, στις 05/04/19, όμως οι κύριοι της Επιτροπής μένοντας στο ακριβές γράμμα του Νόμου μας έχρισαν εκπρόθεσμους για ένα 24ωρο!!!!!!!

Αυτός είναι και ο ΓΕΛΟΙΟΣ λόγος που δεν περάσαμε το πρώτο στάδιο επιτήρησης με αποτέλεσμα να μας αφαιρεθούν τρεις (3) βαθμοί.

ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ-ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΩΝ!!!!!

Συγχαρητήρια κύριοι διαλύσατε ότι πιο όμορφο υπήρξε σαν πρωτάθλημα την τελευταία δεκαετία.

Όσο για εμάς, έχουμε συνηθίσει τόσο καιρό να παλεύουμε από τα χαρακώματα, κόντρα σε "βλοσυρούς" ψιθύρους και ...ψευτοειδήσεις, κάτι που θα κάνουμε και τώρα, παλεύοντας όμως πάντα μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Υ.Γ. Αναφορικά ως προς το παιχνίδι με τον Αήττητο Σπάτων θα προχωρήσουμε σε έφεση στο δευτεροβάθμιο όργανο και θα περιμένουμε την Τετάρτη την ανάλογη απόφαση που πρέπει βάση κανονισμών.

ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ"