Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 30ης αγωνιστικής

Στην δράση επιστρέφουν, μετά τις διακοπές για το Πάσχα, οι ομάδες της Super League και το προσεχές Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαΐου θα λάβει χώρα η 30η και τελευταία αγωνιστική.

Η ομάδα της ΑΕΛ μετά τη νίκη της με 1-0 στην έδρα της ΑΕΚ εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της και έτσι το τελευταίο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό στο AEL FC ARENA είναι βαθμολογικά αδιάφορο. Όπως αδιάφορο είναι και για τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι σίγουρα δεύτερος και για δεύτερη σερί σεζόν άτιτλος. Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή του Θωμά (5/5) στις 19:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Από το Novasports 1 θα μεταδοθεί την ίδια μέρα και ώρα η αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Οι Ηπειρώτες, μετά την ήττα τους στη Νέα Σμύρνη ψάχνουν ένα θαύμα για να παραμείνουν στη κατηγορία καθώς θέλουν νίκη απέναντι στον αήττητο Δικέφαλο και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για να πάνε στο μπαράζ παραμονής. Φυσικά ίδια μέρα και ώρα και η μάχη στο Περιστέρι με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ1.

Κατά τα άλλα όλα τα ματς θα είναι Κυριακή στις 19:00, εκτός από δύο αγώνες, αδιάφορους βαθμολογικά. Το Απόλλων Σμύρνης - Λαμία που θα διεξαχθεί το Σάββατο (4/5) στις 19:00 με μετάδοση από την ΕΡΤ3 και το Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός που θα γίνει μεν Κυριακή του Θωμά, αλλά στις 16:00 και με το ΕΡΤ Sports να το καλύπτει. Πάντως πλην των αγώνων αυτών και του αγώνα της ΑΕΛ, ακόμα δύο παιχνίδια είναι αδιάφορα και πραγματικά προκαλεί απορία γιατί άλλαξαν μόλις δύο παιχνίδια είτε μέρα είτε ώρα.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 30ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 4 Μαΐου

19:00

Απόλλων Σμύρνης - Λαμία: ΕΡΤ3

Κυριακή 5 Μαΐου

16:00

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: ΕΡΤ Sports

19:00

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Novasports 1

ΑΕΛ - Ολυμπιακός:  Novasports 2

Λεβαδειακός - ΑΕΚ:  Novasports 3

Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος:  Novasports 4

Ατρόμητος Αθηνών - ΟΦΗ: ΕΡΤ1

Άρης - Ξάνθη: EΡΤ Sports