Βαθμολογία

Γαβριηλίδης: «ΕΠΟ και ομάδες περιμένουν»

Δηλώσεις έκανε ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ΕΠΟ, Μάνος Γαβριηλίδης αναφορικά με την σύσκεψη που έλαβε χώρα σήμερα (2/5), αλλά και αυτή που είναι να γίνει την Δευτέρα (6/5) για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του κυπέλλου.

Ο κ. Γαβριηλίδης ανέφερε ότι και η ΕΠΟ και οι ομάδες περιμένουν την αστυνομία και το αρμόδιο υπουργείο για να δουν τι θα γίνει και τόνισε ότι απλώς έγινε μία κουβέντα για εισιτήρια, διαπιστεύσεις, προσκλήσεις κλπ, ενώ δικαιολογήθηκε ότι λόγω γιορτών (!!!) καθυστέρησε να γίνει η σύσκεψη.

Παράλληλα ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου μίλησε και για το αν θα υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας τονίζοντας ότι είναι θέμα της εκτελεστικής επιτροπής και δήλωσε ότι το VAR θα δοκιμαστεί στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό που θα λάβει χώρα το μεσημέρι της Κυριακής (5/5).

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Γαβριηλίδη:

Για όσα έγιναν στη σύσκεψη:

«Ό,τι και να πούμε τώρα είναι παρακινδυνευμένο. Από τη στιγμή που η ΕΛ.ΑΣ δεν μπόρεσε να μας πει αν μπορούμε να έχουμε φιλάθλους ή όχι, δεν μπορούμε να ξέρουμε. Μας παρέπεμψαν για τη Δευτέρα. Δεν είναι η αστυνομία εξουσιοδοτημένη να μας μιλήσει για αυτό το θέμα. Θα γίνει σύσκεψη με το υπουργείο και την αστυνομία, στην οποία δεν είμαστε προσκεκλημένοι. Η ΕΠΟ και οι ομάδες περιμένουν. Ήδη έγινε μια κουβέντα για εισιτήρια, διαπιστεύσεις και προσκλήσεις, αλλά περιμένουμε. Το να γίνεται αυτό πέντε μέρες πριν τον τελικό είναι πολύ αργά, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στις γιορτές, οι ημιτελικοί έγιναν αργά και έτσι καθυστερήσαμε».

Για το αν υπάρχει περίπτωση αλλαγής έδρας:

«Είναι θέμα της Εκτελεστικής Επιτροπής, όπως είπε ο κ. Δέδες».

Για τη χρήση του VAR στον τελικό:

«Θα γίνει μια δοκιμή στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός, θα δούμε πώς θα πάει και ανάλογα θα αποφασίσουμε αν θα μπει και το VAR»

Για το αν μόνο το ΟΑΚΑ πληροί τις προϋποθέσεις για το VAR:

«Εξ όσων γνωρίζω, μόνο στο ΟΑΚΑ μπορεί να χρησιμοποιηθεί VAR».