Βαθμολογία

Κυριάκος: «Θέλουμε αλλαγή έδρας αν είναι χωρίς κόσμο»

Δηλώσεις έκανε μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ και ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

Ο κ. Κυριάκος αναφέρθηκε στο αίτημα για τελικό σε άλλη έδρα αφού θα γίνει χωρίς κόσμο και τόνισε ότι το ματς δεν πρέπει να διεξαχθεί στην έδρα μίας εκ των δύο ομάδων αφού θα γίνει κεκλεισμένων.

Παράλληλα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε ότι θα πρέπει όλοι μαζί να οργανώσουν ένα τελικό όπως συμβαίνει στις προηγμένες χώρες, όπου ο τελικός κυπέλλου είναι γιορτή και τόνισε ότι δεν είναι τιμητικό να γίνει ο τελικός χωρίς κόσμο.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Κυριάκου:

«Η πρώτη σύσκεψη ήταν αρκετά νεφελώδης. Δεν υπάρχει ξεκάθαρη πρόθεση από την Πολιτεία για τον τελικό. Η Ομοσπονδία, οι ομάδες και ο κύριος Φούσεκ, ζητήσαμε το αυτονόητο. Ότι δηλαδή πρέπει να γίνονται με κόσμο αυτά τα παιχνίδια. Αυτό θέλουμε όλοι και για αυτό προσπαθούμε. Πρέπει να οργανώσουμε έναν τελικό Κυπέλλου όπως συμβαίνει στα προηγμένα πρωταθλήματα. Από την αστυνομία δεν ειπώθηκε να γίνει το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Εμείς από τη μεριά μας είπαμε ότι δεν είναι τιμητικό για το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει χωρίς κόσμο.

Όσον αφορά την αλλαγή έδρας, θέσαμε ένα απλό θέμα. Εφόσον πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις για το ΟΑΚΑ με ασφάλεια και παρουσία κόσμου δεν έχουμε λόγο να συζητήσουμε αλλαγή έδρας διεξαγωγής. Αν πάμε όμως σε μια επιλογή κεκλεισμένων των θυρών, ελπίζω να μην πάμε στη λογική να παίξουμε στην έδρα του αντιπάλου χωρίς φιλάθλους. Να βρεθεί ένα γήπεδο να παιχτεί το παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για να έχουμε VAR. Δεν αποτελεί προϋπόθεση το γήπεδο για αυτό. Δεν έχουμε καμία επιπλέον πληροφόρηση για κάτι, όλα προς το παρόν είναι σκέψεις... Κάναμε μια κουβέντα με βάση το περσινό φορμάτ αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την ερχόμενη Δευτέρα».