Βαθμολογία

Αρκάδη: «Δεν επιλύθηκε ουσιαστικά κανένα θέμα»

Δηλώσεις έκανε, μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, η αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη.

Η κ. Αρκάδη τόνισε ότι ουσιαστικά δεν επιλύθηκε κανένα ζήτημα για τον τελικό και όπως ανέφερε η πρόταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για αλλαγή έδρας δεν υφίσταται καθώς η προκήρυξη της ΕΠΟ είναι ξεκάθαρη όσον αφορά την έδρα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα της κ. Αρκάδη:

«Δεν υπάρχει λόγος να ανοίγουμε νέα θέματα από τη στιγμή που δεν έχουμε λύσει βασικά θέματα. Υπάρχει απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής να γίνει ο αγώνας στο ΟΑΚΑ κι από εκεί και πέρα όταν και εφόσον τεθεί θέμα εκεί, θα δούμε αν υπάρχει λόγος. Πάντως εμείς θεωρούμε πως δεν υπάρχει λόγος να ανοίγει τέτοιο θέμα. Η συνάντηση αυτή που έγινε ήταν περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα, γιατί δεν επιλύθηκε ουσιαστικά κανένα θέμα. Η αστυνομία μας ενημέρωσε πως δεν έχει τη νομιμοποίηση για να πάρει θέση για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα.

Έτσι φτάσαμε σε αδιέξοδο. Θα περιμένουμε τη Δευτέρα, υπάρχει μια συνάντηση και μετά θα μιλήσουμε. Δεν είμαστε εμείς οι διοργανωτές. Θα ενημερωθούμε κι εμείς για το τι θα αποφασιστεί. Η πρόταση της ΑΕΚ είναι να γίνει ο τελικός με φιλάθλους, όπως αρμόζει σε κάθε προηγμένη ποδοσφαιρική χώρα. Λυπάμαι που το λέω, γιατί αυτό είναι αυτονόητο, αλλά στην Ελλάδα τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Είναι πολύ αργά. Δέκα μέρες πριν τον τελικό, θα έπρεπε να μιλάμε για τις συνθήκες τελικού, όπως γίνεται σε κάθε ποδοσφαιρική χώρα».