Βαθμολογία

Aλλαγή έδρας του τελικού ζήτησε ο ΠΑΟΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται στα γραφεία της ΕΠΟ, η σύσκεψη για τον τελικό κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Μαΐου.

Σύμφωνα με το ΣΠΟΡ FM, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε να υπάρξει αλλαγή έδρας καθώς όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι του εφόσον ο τελικός οδεύει για να γίνει χωρίς κόσμο, δεν υπάρχει λόγος να λάβει χώρα στην έδρα της μίας εκ των δύο ομάδων. Η ΑΕΚ αντέδρασε στο αίτημα και αναφέρθηκε στο τι λέει η προκήρυξη του θεσμού.

Αυτή αναφέρει ρητά πως ο τελικός θα πρέπει να διεξάγεται στο μεγαλύτερο ποδοσφαιρικά γήπεδο της χώρας, ήτοι στο ΟΑΚΑ, ενώ συν τοις άλλοις είναι και το μοναδικό γήπεδο στο οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VAR, το οποίο και θα λειτουργήσει πιλοτικά στο παιχνίδι Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός.

Από πλευράς ΕΠΟ στη σύσκεψη βρέθηκαν οι κ.κ. Δέδες, Γαβριηλίδης και Ψαρόπουλος, καθώς και ο υπερσύμβουλος FIFA και UEFA, Πετρ Φούσεκ. Την ΑΕΚ εκπροσώπησε η Αγγελική Αρκάδη, ο Μηνάς Λυσσάνδρου ως αντιπρόεδρος της ΕΠΟ δεν μπορεί να είναι παρών, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν Μάκης Γκαγκάτσης, Κυριάκος Κυριάκος, Ηλίας Γεροντίδης και Παναγιώτης Πλιάτσικας. Φυσικά υπήρχε παρουσία εκπροσώπων της εισαγγελίας και της ΕΛ.ΑΣ.