Βαθμολογία

Κούγιας: «Όσα χρόνια είμαι στο τιμόνι, η ΑΕΛ ουδέποτε θα υποβιβαστεί»

Ιστορική μέρα είναι η Πρωτομαγιά για την ΑΕΛ, καθώς είναι και η επέτειος της κατάκτησης του πρωταθλήματος του 1988. Ο Αλέξης Κούγιας αναφέρθηκε στην σπουδαία ημέρα και προχώρησε σε μια σειρά δεσμεύσεων.

Μεταξύ άλλων, ξεκαθάρισε ότι όσο καιρό είναι ο ίδιος στο τιμόνι, δεν πρόκειται ποτέ η ομάδα να υποβιβαστεί ή να πτωχεύσει και συνεχώς θα προοδεύει, με στόχο να βρεθεί ξανά ανάμεσα στις κορυφαίες.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Για τη σημερινή επέτειο από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος την 1η Μαίου του 1988 θέλω να κάνω μία δωρική δήλωση:

1. Θέλω να εκφράσω τον σεβασμό μου σε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, μεγάλους προπονητές και την οικογένεια Καντώνια που εγγυήθηκε τη δημιουργία αυτής της θρυλικής ομάδος, που εκείνη την ημέρα έκαναν την επανάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

2. Θέλω να δηλώσω ευλογημένος που η επαγγελματική μου διαδρομή επί 45 χρόνια μου επέτρεψε να έχω τις οικονομικές δυνατότητες να είμαι ο εγγυητής για τη συνέχιση της ΑΕΛικής ιδέας.

3. Θέλω να υποσχεθώ ότι όσα χρόνια θα είμαι στο τιμόνι της μεγάλης ομάδος μας αυτή ουδέποτε θα υποβιβαστεί, ουδέποτε θα πτωχεύσει και κάθε χρόνο θα προοδεύει αγωνιστικά, οργανωτικά, διοικητικά ώστε να είναι έτοιμη να κατακτήσει και πάλι μια μόνιμη θέση στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου και να διεκδικεί και να κατακτά τίτλους».