Βαθμολογία

Φιλικό με Εράνη Φιλιατρών η Καλαμάτα

Την προετοιμασία της για τα μπαράζ με τον Διαγόρα ξεκίνησε την Δευτέρα του Πάσχα (29/4) η ομάδα της Καλαμάτας, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται την Τετάρτη 8 Μαΐου στο σμαραγδένιο νησί.

Οι ποδοσφαιριστές της μεσσηνιακής ομάδας δεν σταμάτησαν καθόλου τις προπονήσεις, εκτός από το Μεγάλο Σάββατο (27/4) και την Κυριακή του Πάσχα (28/4), δουλεύοντας όλες αυτές τις μέρες για τα δύο κρίσιμα μπαράζ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι άπαντες πέρασαν τις Άγιες Μέρες στην Καλαμάτα, κάτι που φυσικά δεν συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές.

Οι διοικούντες την Μαύρη Θύελλα έκλεισαν και φιλικό παιχνίδι ανήμερα της Πρωτομαγίας με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών εκτός έδρας, φιλικό που ορίστηκε για τις 16:00. Στο παιχνίδι αυτό ο Γιάννης Χριστόπουλος θα προσπαθήσει να κρατήσει σε αγωνιστικό ρυθμό τους ποδοσφαιριστές του για τα ματς με τους νησιώτες, ενώ θα δοκιμάσει και σχήματα για τα παιχνίδια αυτά.

Το παιχνίδι θεωρείται δυνατό τεστ απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα που ξεχώρισε στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣ Μεσσηνίας, ενώ οι ιθύνοντες της Μαύρης Θύελλας ψάχτηκαν για φιλικό με ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να γίνει με δεδομένο ότι βρίσκονται σε εξέλιξη τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.