Βαθμολογία

Πάμε για τελικό άνευ κόσμου και με VAR

Το Σάββατο 11 Μαΐου είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και σύμφωνα με ρεπορτάζ του συναδέλφου Άρη Ασβεστά για λογαριασμό του sport-fm.gr όλα δείχνουν ότι πάμε για τελικό χωρίς την παρουσία κόσμου, αλλά με την ...παρουσία του VAR.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν στη σύσκεψη της Πέμπτης (2/5) όπου και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για τον μεγάλο τελικό, ωστόσο όπως αναφέρει ο συνάδελφος:

«Τα πράγματα πάνε προς έναν τελικό χωρίς κόσμο. Έχουν αποτραπεί πολλά ραντεβού θανάτου τις τελευταίες εβδομάδες και φοβούνται πως μπορεί να έχουμε δυσάρεστες καταστάσεις και όχι μόνο στο χώρο του ΟΑΚΑ, αλλά σε όλη την Αθήνα. Η αστυνομία φοβάται και προβοκάτσια από οπαδούς άλλων ομάδων. Οι ομάδες δεν μπορούν να βγουν να πουν ότι ‘θέλουμε να παίξουμε χωρίς κόσμο’, γιατί δεν θέλουν τη δυσαρέσκεια των φιλάθλων τους. Θεωρώ πως δεν θα βάλουν και τα κλάματα αν το ματς γίνει χωρίς κόσμο. Η ΕΠΟ θα κάνει ό,τι πει η κυβέρνηση».

Όσο για την πρεμιέρα του VAR στην Ελλάδα ο κ. Ασβεστάς ανέφερε:

«Την Κυριακή στο Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός λέγεται πως θα γίνει test event, όχι για να χρησιμοποιηθεί, αλλά για να δουν αν λειτουργεί και να εφαρμοστεί στον τελικό Κυπέλλου».