Βαθμολογία

Η μαρτυρία της συζύγου του καμεραμάν στην Καλαμάτα

Το σοκ που υπέστη βλέποντας να χάνεται η εικόνα του σαΐτοπολέμου που μετέδιδε ο καμεραμάν Κώστας Θεοδωρακάκης (φωτό) διηγήθηκε στο STAR η σύζυγός του. Η γυναίκα δήλωσε μάλιστα ότι ο Θεοδωρακάκης πιθανότατα έσωσε άλλους πολίτες από τη μοιραία σαΐτα.

«Παρακολουθούσα τα πλάνα και ξαφνικά είδα την μπλε εικόνα. Κατάλαβα ότι κάτι έγινε. Τον πήρα τηλέφωνο δεν το σήκωσε. Άκουγα να καλούν για ασθενοφόρο. Κατάλαβα. Παρακαλούσα να είναι ζωντανός… Λίγα λεπτά πριν μου έλεγε ότι έδιωχνε τον κόσμο από δίπλα του για να μην πέσει σαΐτα πάνω τους» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται ότι ο γιος του Κώστα Θεοδωρακάκη, Νεκτάριος, ξέσπασε στο Facebook κατά του δήμαρχου της Καλαμάτης Παναγιώτη Νίκα ότι ο «το έθιμο του σαϊτοπολέμου δεν θα απαγορευτεί, γιατί είναι καταγεγραμμένο στο DNA των Μεσσήνιων και θα υπάρξουν αντιδράσεις». Συγγνώμη για τις δηλώσεις του ζήτησε μέσω του ΣΚΑΪ ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα η γυναίκα άφησε λουλούδια στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο σύζυγός της, μη μπορώντας να πιστέψει ακόμα τι συνέβη, ενώ στο παρακάτω video η τραγική στιγμή του θανάτου του καμεραμάν στο 18:58.

">http://

πηγή: skai.gr