Βαθμολογία

Και τώρα ο τελικός στην Αλικαρνασσό!

Ονειρεμένη χρονιά διανύει ο Απόλλων Λάρισας, η ομάδα της Φιλιππούπολης κέρδισε το ντέρμπι κορυφής με τον Πλατανιά Χανίων με 1-0 και τώρα στρέφει την προσοχή τους στο τελευταίο πολύ σημαντικό ματς του πρωταθλήματος!

Οι «κυανόλευκοι» μια αγωνιστική πριν ολοκληρωθεί η Football League, πέρασαν και πάλι στη 2η θέση της βαθμολογίας και αν αποσπάσουν την τελευταία αγωνιστική στις 5 Μαΐου έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας από τον Ηρόδοτο στην Αλικαρνασσό, τότε θα παίξουν σε δύο αγώνες μπαράζ με τη 13η ομάδα της Super League, διεκδικώντας την άνοδο στη νέα Super League 1.

Κι όμως δεν είναι όνειρο, ίσως λίγοι πίστευαν πως μπορεί η λαρισινή ομάδα να πετύχει αυτό το... θαύμα, αλλά ο Απόλλων με μια σταθερή πορεία από την αρχή της σεζόν απέδειξε πως δίκαια είναι σε αυτή τη θέση και πάει για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Αξίζει να σημειωθεί πως από αυτή τη «μάχη» θα απουσιάσουν τρεις παίκτες που είναι τιμωρημένοι. Ο λόγος για τους Χατζή, Κουρτεσιώτη και Κοντοέ. Τέλος την Τρίτη (30/4) θα επιστρέψουν στις προπονήσεις οι παίκτες του Απόλλωνα Λάρισας για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους γι’ αυτό το πολύ σημαντικό ματς.

XΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ