Βαθμολογία

«Δεν θα …κατεβάσουμε τα παντελόνια με τη Νίκη»

Για το ματς του Θεσπρωτού με τη Νίκη Βόλου μίλησε ο Δημήτρης Μουρούτης. Στην εφημερίδα “Ώρα για σπορ” μίλησε ο προπονητής του Θεσπρωτού, Δημήτρης Μουρούτης σχετικά με το παιχνίδι ανάμεσα σε Νίκη και Θεσπρωτό.

Ο κιτρινόμαυρος τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «μπορεί η Νίκη να είναι το όνομα και το φαβορί αλλά από εκεί και πέρα 11 θα είναι αυτοί 11 και εμείς». Ενώ πρόσθεσε λέγοντας: «Δε θα πάμε για να κατεβάσουμε… τα παντελόνια και να χάσουμε»:

«Πράγματι η Νίκη είναι το όνομα, είναι το φαβορί, αλλά από κει και πέρα έντεκα θα είναι αυτοί, έντεκα κι εμείς. Θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι, για να εμφανιστούμε, όπως πρέπει και στα δύο παιχνίδια και ο καλύτερος ας πάρει την άνοδο. Δε θα πάμε για να… κατεβάσουμε τα παντελόνια και να χάσουμε. Είναι καλή ομάδα η Νίκη, αλλά και εμείς θα πεθάνουμε μέσα στο γήπεδο. Το γεγονός ότι όλοι πιστεύουν πως η Νίκη είναι το φαβορί είναι κάτι που μας πεισμώνει ακόμη περισσότερο. Θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι και να παλέψουμε στο γήπεδό μας για την άνοδο. Δεν έχουμε καθόλου άγχος. Η Νίκη έχει 300 χιλιάδες ευρώ μπάτζετ και εμείς 80. Παλεύει ο Γολιάθ με τον Δαυίδ, αλλά δε θα το αφήσουμε έτσι, θα παλέψουμε πολύ τα παιχνίδια»

Πηγή: goalpost.gr