Βαθμολογία

«Τσουνάμι» αποχωρήσεων στον Παναθηναϊκό

Ξεσκαρτάρισμα του έμψυχου υλικού του Παναθηναϊκού θέλει να κάνει ο Γιώργος Δώνης και φαίνεται πως έχει πάρει τις αποφάσεις του. Βεβαίως, κάποιες θα είναι αναγκαστικές, όπως του Έργκους Κάτσε, όπως έχει γίνει γνωστό πριν από τη Μ. Παρασκευή (26/4), αφού ο Αλβανός μέσος ψάχνεται για το εξωτερικό.

Ωστόσο, για τους «πράσινους» υπάρχουν κι άλλοι 7 παίκτες που είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, όπως ο Αντονί Μουνιέ, αν και η δική του περίπτωση μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, οπότε θα πρέπει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ανάμεσα στις δύο πλευρές. Επίσης εκτός Ελλάδας αναζητεί το ποδοσφαιρικό του μέλλον ο Ουσμάν Κουλιμπαλί, ενώ δύσκολα θα παραμείνουν και οι Φάνης Τζανδάρης, Βαγγέλης Οικονόμου.

Οι Βέργος και Παντελάκης φαίνεται πως θα δοθούν δανεικοί, όπως και Κότσαρης, καθώς για εναλλακτική λύση του Διούδη κάτω από τα γκολκπόστ προορίζεται ο Σιαμπάνης.

Στον αντίποδα, Δώνης και Νταμπίζας αναζητούν 4 έμπειρους παίκτες που θα πλαισιώσουν το ρόστερ και τα νέα παιδιά που θα προωθηθούν και ελπίζουν σε μια μικρή αύξηση του μπάτζετ, ώστε να φτάσει τα 7 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, αυτό (η αύξηση) θα γίνει μόνο αν δοθεί η συγκατάθεση του μεγαλομετόχου, Γιάννη Αλαφούζου.