Βαθμολογία

O Ολυμπιακός τον τίτλο στους κ-17, 1-0 τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του Final 4 του πρωταθλήματος κ-17 που έλαβε χώρα στο Αγρίνιο καθώς νίκησε σήμερα (25/4) με 1-0 τον ΠΑΟΚ και κατέκτησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ήταν καλύτεροι και έφτασαν δίκαια στο τίτλο απέναντι στον ΠΑΟΚ του Αλέξη Αλεξιάδη, ο οποίος προσπάθησε να φτάσει στη νίκη και τον τίτλο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο στο πρώτο μισάωρο, με τον Ολυμπιακό να ανεβάζει στροφές και να χάνει ευκαιρίες να προηγηθεί πριν το ημίχρονο, χωρίς αποτέλεσμα. Το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα, με τους «κόκκινους» να ξεκινούν δυνατά στην επανάληψη και στη πρώτη τους ευκαιρία να κάνουν το 1-0 στο 49' με το σουτ του Ντότη έξω από την περιοχή το οποίο κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Μπαλωμένου.

Εν συνεχεία οι Πειραιώτες έφτασαν κοντά στο 2-0, αλλά ο Σουρλής απέτυχε, με τον Δικέφαλο να απαντά με δύο δικές του καλές στιγμές χωρίς όμως να μπορέσει να φτάσει στο 1-1. Στο τελευταίο δεκάλεπτο το ματς έγινε ροντέο καθώς και ο Ολυμπιακός άγγιξε το 2-0, χωρίς επιτυχία και έτσι το υπέρ του προβάδισμα, δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε της αναμέτρησης.

ΠΑΟΚ (Αλέξης Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52' Πιπιλιάρης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης (66' Κωνσταντέλιας), Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Καράκουτης (66' Ντάικο), Τζόλης.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής (81' Μούκα), Γούλας, Λιάτσος (58' Αρσενίδης), Ντότης, Κατσαβάκης, Σουρλής.