Βαθμολογία

Στο πλευρό του Χρήστου… (VIDEO)

Μια σημαντική πρωτοβουλία πήρε η ΕΠΣΛ σε συνεργασία με άλλες Ενώσεις της χώρας μας με σκοπό να βοηθήσουν τον άτυχο 15χρονο ποδοσφαιριστή Χρήστο Μπάσιο που αγωνιζόταν στην Πελασγιώτιδα και είχε τραυματιστεί σοβαρά εξαιτίας ενός κεραυνού.

">http://

Την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στα γραφεία της ΕΠΣΛ παρουσία του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και υπολοίπων μελών, βρέθηκε ο πατέρας του μικρού Χρήστου, Ανέστης Μπάσιος με σκοπό να παραλάβει την οικονομική βοήθεια των Ενώσεων για την αποκατάσταση της υγείας του Χρήστου Μπάσιου.

">http://

Αξίζει να αναφέρουμε πως η ΕΠΣΛ βοήθησε σημαντικά όπως και οι ακόλουθες Ενώσεις: Ηπείρου, Χαλκιδικής, Πέλλας, Αθηνών, Ανατολικής Αττικής, Πιερίας, Δράμας, Έβρου, Μακεδονίας, Αρκαδίας, Τρικάλων. Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το μεγαλύτερο ποσό προσέφερε η ΕΠΟ.

Το athleticlarissa και ο Χρήστος Γκατζούλης ήταν εκεί και σας μεταφέρουν όλα όσα ελέχθησαν από τον πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη καθώς και τον πατέρα του Χρήστου Μπάσιου, Ανέστη που ευχαρίστησε όλους όσους είναι στο πλευρό του γιού του.