Βαθμολογία

Aναβολή της τελευταίας αγωνιστικής ζητά ο Ηρόδοτος

Την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής της Football League, που είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 5 Μαΐου, ζήτησε μέσω επιστολής της στον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, η ΠΑΕ Ηρόδοτος.

Σε αυτή γίνεται λόγος για το ότι κάποιες ομάδες έχασαν βαθμούς από τον Αήττητο Σπάτων, την ομάδα που έπαιζε στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει καλύψει το μετοχικό της κεφάλαιο. Ήτοι κάποιες ομάδες πήραν βαθμούς στα χαρτιά, κάτι που είναι σαν αλλοίωση πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Η ΠΑΕ Ηρόδοτος καταγγέλει τη συμπεριφορά των αρμοδίων της ΕΠΟ, της Football League και του Υφυπουργού Αθλητισμού κύριου Γιώργου Βασιλειάδη, οι οποίοι είναι υπεύθυνοι για το γεγονός ότι κάποιος σύλλογος έπαιζε στο πρωτάθλημα χωρίς να έχει καλύψει το μετοχικό του κεφάλαιο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει αλλοίωση του πρωταθλήματος, καθώς υπάρχουν ομάδες που έχουν χάσει βαθμούς από τον σύλλογο αυτό και άλλες που πήραν τους τρεις βαθμούς χωρίς αγώνα.

Ο Ηρόδοτος είναι ένας υγιής σύλλογος, που δεν χρωστάει σε κανέναν χρήματα. Την ίδια ώρα άλλες ομάδες χρωστούν σε παίκτες, προπονητές και σε όσους... μιλούν ελληνικά. Ωστόσο, οι αρμόδιοι μας έχουν μπλοκάρει τα χρήματα του μετοχικού κεφαλαίου, μη επιτρέποντάς μας να τα χρησιμοποιήσουμε, με το πρωτάθλημα να οδεύει προς το τέλος του.

Πώς ζητάτε κύριοι να γίνει η αναδιάρθρωση με αυτά τα δεδομένα; Είναι μία πρόταση που θίγει δεκάδες ομάδες, δημιουργούνται οικονομικές εξαρτήσεις και ανήθικα διλήμματα στον βωμό μιας αναδιάρθρωσης, που μέχρι τώρα φέρνει μόνο αντιδράσεις.

Ζητούμε την αναβολή της τελευταίας αγωνιστικής όλων των παιχνιδιών του πρωταθλήματος, μέχρι να εκδικαστούν όλες οι ενστάσεις σε 1ο και 2ο βαθμό και να βγουν οι αποφάσεις της πρώτης φάσης της διαδικασίας επιτήρησης των ομάδων, ώστε να υπάρχει δικαιοσύνη και το πρωτάθλημα να ολοκληρωθεί επί ίσοις όροις».