Βαθμολογία

Ανοικτό του Ολυμπιακού για Αδριατική Λίγκα

Ανοικτό παραμένει ακόμα το ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Αδριατική Λίγκα ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο γενικός διευθυντής της διοργάνωσης, Κρέζιμιρ Νόβοσελ.

Ο κ. Νόβοσελ, τόνισε ότι το θέμα δεν έχει καν συζητηθεί, παρά μόνο ότι άνθρωποι των Πειραιωτών βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ με σκοπό να πάρουν πληροφορίες για την διοργάνωση, ενώ ενδιαφέρον συμμετοχής στην ΑΒΑ είχε εκφράσει και ο Παναθηναϊκός όπως σχολίασε.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του γενικού διευθυντή της ΑΒΑ:

«Οι Έλληνες μπορούν να λένε οτιδήποτε. Oι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ζάγκρεμπ, δήλωσαν ότι θέλουν να παίξουν στην ABA League για δύο ή τρία χρόνια, ζητώντας πληροφορίες για τη διοργάνωση. Γνωρίζουμε ότι μίλησαν επίσης με μερικές ομάδες, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση σχετικά με αυτό ούτε γνωρίζουμε ότι οι συνομιλίες θα συνεχιστούν. Ο Παναθηναϊκός και η Χαποέλ Ερτζελία ενδιαφέρθηκαν επίσης για να συμμετάσχουν στη λίγκα, ωστόσο δεν είμαι βέβαιος ότι έχουν σοβαρές προθέσεις. Στη γενική συνέλευση της ABA League, ένα από τα θέματα θα είναι ο Ολυμπιακός. Θα δούμε αν θα αποφασίσουμε να συνεχίσουμε τις συνομιλίες ή αν απλά θα τους ευχαριστήσουμε για το ενδιαφέρον τους».