Βαθμολογία

Επιστρέφει στις οθόνες μας «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (video)

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα (24/4) και επιστρέφει στις οθόνες μας μέσω του ΑΝΤ1 η σειρά - θρύλος, «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» του Φράνκο Τζεφιρέλι.

Πρόκειται για την πιο δημοφιλή τηλεοπτική παραγωγή με θέμα τα Πάθη Του Κυρίου και οι τηλεθεατές θα μπορούν να την παρακολουθήσουν από σήμερα (24/4) μέχρι και το Μεγάλο Σάββατο (27/4) στις 20:45.

Η σειρά «Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» (Jesus of Nazareth) είναι βρετανικής και ιταλικής παραγωγής με συνολική διάρκεια 371 λεπτών και θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης.

Μέσα σε αυτά τα 371 λεπτά εξιστορούνται η Γέννηση, η Ζωή, τα Θαύματα, τα Πάθη και η Ανάσταση Του Ιησού Χριστού, με σκηνοθεσία του Ιταλού Φράνκο Τζεφιρέλι. Στο ρόλο Του Χριστού ο Ρόμπερτ Πάουελ, ενώ όλο το καστ είναι πλήθος εξαίρετων ηθοποιών.

">http://

Η Ολίβια Χάσεϊ στο ρόλο της Παναγίας, ο Ρόντ Στάιγκερ στο ρόλο του Πόντιου Πιλάτου, ο Έρνεστ Μποργκνάιν ως Εκατόνταρχος, ο Κρίστοφερ Πλάμερ ως Ηρώδης Αντύπας, ο Πίτερ Ουστίνοφ ως Ηρώδης ο Μέγας, ο Τζέιμς Μέισον είναι ο Ιωσήφ από Αριμαθαία και ο Ίαν Μακ Σέιν ως Ιούδας.

Επίσης ο Μάικλ Γιορκ στο ρόλο του Ιωάννη του Βαπτιστή, ο Άντονι Κουίν ως Καιάφας, η Αν Μπάνκφορτ στο ρόλο της Μαρίας της Μαγδαληνής, ο Λόρενς Ολίβιε ως Νικόδημος και φυσικά ο δικός μας Γιώργος Βογιατζής στο ρόλο του Ιωσήφ.