Βαθμολογία

Με τη «σφραγίδα» του Μάριου Γκουρομπίνου τη νίκη το Βλαχογιάννι (PICS)

Μια σπουδαία νίκη πέτυχε την Μεγάλη Τρίτη (23/4) η Δόξα Βλαχογιαννίου επί του Δαμασιακού (1-2) στο γήπεδο Μεσοχωρίου. Νίκη που φαίνεται να της δίνει και το εισιτήριο για την σωτηρία, σε συνδυασμό και με τα άλλα αποτελέσματα.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι και κατάφεραν να πετύχουν και τα δύο τέρματα. Στο 9’ ο Γκουρομπίνος Μ. με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ έκανε το 0-1 και στο 27’ εκτέλεσε φάουλ ο Κοντοθανάσης και ο Γκουρομπίνος Μ. έκανε με πλασέ το 0-2.

Στην επανάληψη ο Δαμασιακός μπήκε αποφασιστικά και μείωσε το σκορ στο 52’, όταν ο Αμπατζίδης έβγαλε τη σέντρα στην «καρδιά» της άμυνας και ο Λούτσος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με καρφωτή κεφαλιά.

Δύο πολύ καλές στιγμές είχε τρία λεπτά αργότερα ο Δαμασιακός, όταν ο Αμπατζίδης πέρασε τον αμυντικό, έβγαλε τη σέντρα για τον Φούντα, αυτός έσπασε για το Νάτση, τον σταμάτησαν όμως οι αμυντικοί σε κόρνερ.

Την μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Δαμασιακός στο επόμενο λεπτό, όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Νάτσης και ο Μπακαΐμης έκανε το εκπληκτικό σουτ και ο Βλιώρας την μεγάλη επέμβαση.

Πίεσε ο Δαμασιακός για να ισοφαρίσει, στο 62’ καλό φάουλ του Νάτση, η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βλιώρα και η τελευταία καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήταν στο 83’ όταν την βαθιά μπαλιά έβγαλε ο Λούτσος για τον Λέτσιο Σ. που την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή δεν πρόλαβε να κάνει το σουτ απέναντι από την εστία του Βλιώρα.

Δαμασιακός (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Βλιώρας, Τσιάλτας (7′ λ.τ. Αγραφιώτης, 80′ λ.τ. Λέτσιος), Μπακαΐμης, Δούκας, Αμπατζίδης, Ντόκος, Μουσιάρης (60′ Γκαντρής), Νάτσης, Λόλας (80′ λ.τ. Γεωργατζιάς), Φούντας, Λούτσος.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου, Τσούντζουρας, Πέτρου (90′ Γεωργούλης), Δραγατσίκης, Κουτσοκέρας, Χριστοδούλου, Γκουρομπίνος Μ. (84′ Βίδρας), Κοντοθανάσης, Αθανασούλης, Ιγγλέζος, Αλεξίου.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουκούλης, Καραθάνος, Τζιμούρτος.