Βαθμολογία

Ελπίζει και απευθείας η Λάρισα 2012, 2-1 την Αμυγδαλέα

Μία πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (23/4) η Λάρισα 2012 η οποία επικράτησε με 2-1 του Αετού Αμυγδαλέας για την 28η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Οι νικητές έφτασαν τους 28 βαθμούς και προσπέρασαν την Αμυγδαλέα που παρέμεινε στους 26, ενώ ελπίζουν έστω και μαθηματικά σε απευθείας παραμονή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να νικήσουν το Βλαχογιάννι την επόμενη αγωνιστική, αλλά και τον Ηρακλή Λάρισας στο φινάλε και παράλληλα το Βλαχογιάννι να ηττηθεί στο φινάλε στη έδρα του από την σημερινή αντίπαλο της Λάρισας 2012.

Αγωνιστικά ο Κόκκινος στο 23' ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό των γηπεδούχων, ενώ στο 54' ο Pepkolaj έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Στην αμέσως επόμενη φάση ο Αετός μείωσε σε 2-1 με τέρμα του Πλη, ωστόσο δεν κατάφερε κάτι άλλο μέχρι το φινάλε και έτσι το 2-1 δεν άλλαξε.

Διαιτησία: Στάικος (Μπράμης, Τέγος)

Λάρισα 2012: Παπαζήσης, Κίτσος, Δημόπουλος, Κουκουτσέλος, Φλώρος Π., Pepkolaj, Κίτσιος, Κόκκινος, Τσιάγκος (70′ Φλώρος Α.), Bode, Βλιώρας.

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής, Ντάσκας, Περδίκης, Πλης, Παραφέστας, Αλεξούδης, Τσεκούρας, Παπαδάμου, Ντάλλας, Μακρίδης.