Βαθμολογία

Το «καθάρισε» και βλέπει play-off ο ΠΟΕ, 2-0 τον Σμόλικα

Ο ΠΟ Ελασσόνας ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι για την είσοδο στα play-off, αν φυσικά αυτά γίνουν, καθώς επικράτησε σήμερα (23/4) με 2-0 του Σμόλικα, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα ανέβηκε στην τέταρτη θέση και τους 50 βαθμούς, την στιγμή που το σύνολο του Βασίλη Μπακογιάννη, έπεσε για πρώτη φορά φέτος από την πρώτη τετράδα, βρισκόμενο αυτή τη στιγμή πέμπτο με τρεις βαθμούς λιγότερους από την Ελασσόνα.

Έτσι οι παίκτες του Σμόλικα, δεν μπόρεσαν να κάνουν δώρο τη νίκη στον προπονητή τους, ο οποίος λίγες ώρες πριν έγινε πατέρας για τρίτη φορά, καθώς η σύζυγος του, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το τρίτο τους παιδί κατά σειρά.

Αγωνιστικά δύο τέρματα του Ματούλα έκριναν το ντέρμπι, ενώ ο Σμόλικας αγωνίστηκε από το 50' με παίκτη λιγότερο. Αρχικά στο 41' ο άσος της Ελασσόνας πέτυχε το 1-0 και στο 48' έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του. Δύο λεπτά αργότερα ο Σμόλικας έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Πετράκη.

Διαιτησία: Αντωνίου (Μάνος, Καραγιάννης)

ΠΟ Ελασσόνας (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Μπουσιάς, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Πετάνι (85′ Παναγιώτου), Μπαρλαγιάννης (63′ Κυρίτσης), Μάντζιαρης, Ζηρδέλης (90′ Γκαντούνας), Ματούλας (79′ Καλύβας), Καραγκούνης.

Σμόλικας Φαλάνης (Βασίλης Μπακογιάννης): Γραβάνης, Γκατζιούρας, Σέτζας (55′ Ντούρας), Σκούπρας, Ζαμπέτας, Μπέτσης (85′ Μάτος), Τσιρογιάννης, Μολάς, Πετράκης, Γκατζούλης (53′ Καρέντζος), Κακαζούκης (87′ Μαχούλας).