Βαθμολογία

Πιο κοντά το Μακρυχώρι, δυσκολεύει για Τύρναβο

Ο Αετός Μακρυχωρίου ήταν ο μεγάλος νικητής στη σημερινή (23/4) αναμέτρηση με τον Τύρναβο του οποίου επιβλήθηκε με 1-0, για την 28η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Καπετανόπουλου έφτασε τους 51 βαθμούς και έκανε ακόμα ένα βήμα για τα play-off, αν τελικά οδηγηθούμε εκεί, βρισκόμενη στο +4 από τον πέμπτο Σμόλικα. Ο Τύρναβος παρέμεινε στους 30 βαθμούς και είναι στο -4 από την Δόξα Βλαχογιαννίου της οποίας μειονεκτεί στην ισοβαθμία.

Συν τοις άλλοις την επόμενη αγωνιστική φιλοξενεί τον Φαλανιακό ο οποίος θέλει τη νίκη για να σιγουρέψει ότι θα γίνουν αγώνες play-off, ενώ στο φινάλε αγωνίζεται πάλι εντός με το αδιάφορο βαθμολογικά Κιλελέρ. Όσον αφορά το ματς, αυτό κρίθηκε από ένα τέρμα του Κολοβού στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους.

Διαιτησία: Νίτσας (Ακρίβος, Τέγος Δ.)

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Τσιαντούλης, Πούτας, Σιάτρας, Σουφχάρας, Καλούσης, Γκαμπέτας (88′ Τζίκα Ίλ.), Μάρκο, Φουσίκας (60′ λ.τ. Μπέτσιος), Μπόντε (90′ Λάλλας), Κολοβός.

Τύρναβος 2005 (Βαγγέλης Τζιόλας): Χαλκιάς, Πατσής, Κατσαβός, Δασκαλόπουλος (85′ Γκογκολιάνας), Κόκκας, Καρράς, Νταναβάρας, Ντονούδης, Κατσαρός – Βέρρος, Λιάκος, Μπάκος Ι. (36′ Κοκομπέλης).