Βαθμολογία

Και μαθηματικά στη κατηγορία με τριάρα ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Τον στόχο της παραμονής στην Α' ΕΠΣΛ πέτυχε και μαθηματικά σήμερα (23/4) ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά τη νίκη του με 3-0 απέναντι στην Δόξα Αργυροπουλίου για την 28η αγωνιστική.

Μία νίκη που φέρνει τον Αχιλλέα στους 36 βαθμούς εξασφαλίζοντας τον και μαθηματικά στη κορυφαία τοπική κατηγορία, σε μία δύσκολη σεζόν η οποία ας μην ξεχνάμε ότι ήταν σημαντική για τα Φάρσαλα καθώς είχε προηγηθεί ο υποβιβασμός από την Γ' Εθνική. Από την άλλη το Αργυροπούλι παρέμεινε στους 27 και θα παλέψει στα play-out για να παραμείνει και αυτό στη κατηγορία.

Όσον αφορά το παιχνίδι μεγάλος πρωταγωνιστής για τον Αχιλλέα ο Ζιώγας που πέτυχε χατ-τρικ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι έπαιζαν για μία ώρα με παίκτη λιγότερο καθώς στο 30' αποβλήθηκε ο Σαμαράς. Μόλις στο 6' ο Ζιώγας έκανε το 1-0 για την ομάδα του και στο 47' πέτυχε το 2-0. Το τελικό 3-0 και το χατ-τρικ του άσου των Φαρσάλων σημειώθηκε πέντε λεπτά πριν το φινάλε.

Διαιτησία: Βασιλός (Δεδικούσης, Γκαρέλης)

Αχιλλέας Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κουτσογιαννούλης, Σαμαράς, Ζησόπουλος, Κατσανάκης, Τσούλης (85′ Γκαραβέλας), Γιαννουλόπουλος (46′ Ταστεμερίδης), Τλούπας, Κομισόπουλος, Παπακωνσταντίνου (70′ Γαγάρας), Κούμρια, Ζιώγας (85′ Δημόπουλος).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Κουρμπάτι, Βογιατζής Ευθ., Βογιατζής Αν. (66′ Καλόγηρος), Φουρτούνας, Σχοινάς (80′ Κόκκορας), Γκαραγκούνης (85′ Λεσάι), Δίχρης, Τσούτσας, Χατζής.