Βαθμολογία

Έφυγαν για Πάσχα στον ΑΟΧ/Κισσαμικό

Την τελευταία τους προπόνηση πραγματοποιήσαν σήμερα (23/4) οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΧ/Κισσαμικού καθώς η διοίκηση τους έδωσε μία εβδομάδα άδεια για να περάσουν τις Άγιες μέρες με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Έτσι οι Κρητικοί θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη του Πάσχα 30 Απριλίου και θα μπουν σιγά σιγά στην προετοιμασία για το τελευταίο παιχνίδι της Football League με αντίπαλο τον Απόλλωνα Πόντου στην Καλαμαριά.

Στον ΑΟΧ/Κισσαμικό γνωρίζουν ότι η ομάδα θα είναι στη πρώτη δεκάδα, ήτοι θα αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Super League 2. Όσον αφορά τα της τελευταίας προπόνησης, ο Αποστολόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ενώ όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την κρητική ομάδα:

«Μετά το παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας το πρόγραμμα για την ομάδα μας είχε προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς. Οσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν βασικοί έκαναν αποκατάσταση, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα είχε εργομετρική αξιολόγηση.

Συγκεκριμένα αξιολογήθηκαν στα εξής:

-Επιτάχυνση

-Μέγιστη ταχύτητα

-Ευκινησία

-Πτώση απόδοσης στα σπριντ

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Αποστολόπουλος, που δεν έχει επανέλθει ακόμα από τον τραυματισμό του. Εν όψει Πάσχα δόθηκε στους ποδοσφαιριστές άδεια μέχρι και την Τρίτη 30 Απριλίου, οπότε και είναι προγραμματισμένη η επόμενη προπόνηση».