Βαθμολογία

Πανόπουλος: «Δίκαια ο ΠΑΟΚ, στους top προπονητές ο Λουτσέσκου»

Στην αθλητική εκπομπή PRESSING της ΕΡΤ3 «φιλοξενήθηκε» ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, ο οποίος και σχολίασε την πορεία του ΠΑΟΚ, αλλά και τον τεχνικό του Δικεφάλου και πρώην της Ξάνθης, Ρασβάν Λουτσέσκου.

Ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ κατέκτησε απόλυτα δίκαια το φετινό πρωτάθλημα, ενώ χαρακτήρισε τον Ρουμάνο τεχνικό της ομάδας της συμπρωτεύουσας, ως έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ευρώπης κάτι που όπως είπε θα φανεί όταν φύγει από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Πανόπουλου:

Για τον Λουτσέσκου:

«Για μένα ο Λουτσέσκου, με όση εμπειρία έχω από το ποδόσφαιρο, είναι μέσα στους top προπονητές της Ευρώπης και αυτό θα φανεί όταν κάποια στιγμή φύγει από τον ΠΑΟΚ... Και το πιο σημαντικό είναι πως είναι top άνθρωπος. Είναι ένας άνδρας με guts. Αυτό...»

Για τον ΠΑΟΚ και το πρωτάθλημα που κατέκτησε:

«Με βάση την πορεία που έκανε το δικαιούται. Τώρα αν έχει ευνοηθεί ή αδικηθεί σε άλλα παιχνίδια, όπως οι μεγάλοι του ποδοσφαίρου, αυτό γίνεται, αλλά μέσα σε αυτήν την κατάσταση είναι δίκαια πρωταθλητής. Δεν έχασε κανέναν αγώνα και είναι σημαντικό να πηγαίνει ο τίτλος σε μια ομάδα της Βορείου Ελλάδος μετά από 30-35 χρόνια...»

Για τον Ιβάν Σαββίδη:

«Καιρός του είναι. Εφόσον έχει βάλει 60-70-100 εκατ... Αν δεν είναι σήμερα χαρούμενος ο Σαββίδης, ποιος θα είναι; Έχει κάνει πολλές επενδύσεις και πιάνουν τόπο...».