Βαθμολογία

Επτά πρωταθλητές ζητούν αναβολή της αναδιάρθρωσης

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι επτά από τις οκτώ πρωταθλήτριες ομάδες της Γ' Εθνικής και με την οποία ζητάνε να μην προχωρήσει η αναδιάρθρωση των κατηγοριών.

Πρόκειται για την Καβάλα, τον Κρόνο Αργυράδων, τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον Ιάλυσο, το Αιγάλεω και τον Ασπρόπυργο οι οποίο συνέταξαν, συνυπέγραψαν και κοινοποιήσαν σχετική επιστολή, στην οποία αναφέρουν ότι αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημα τους, πρόκειται να τραβήξουν το θέμα στα άκρα και να μην «κατέβουν» στο νέο πρωτάθλημα. Μοναδική ομάδα που δεν υπέγραψε την εν λόγω επιστολή η Βέροια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αγαπητοί κύριοι, έχουμε και εμείς φωνή. Πόσο μάλλον που αρκετές ομάδες από εμάς, έχουμε γράψει την ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι δεν έχουμε και ανάγκη να κανονίζουν για μας άλλοι που έχουν δικά τους συμφέροντα. Για την αναδιάρθρωση δε μας ρώτησε κανείς. Το σχέδιο που μας προτείνετε, το αντικρούουμε κυρίως για οικονομικούς λόγους, αφού τα έξοδα μετακινήσεων, της διαιτησίας και τα υψηλά χρηματικά πρόστιμα και παράβολα υπερβαίνουν των λιγοστών χρημάτων που προτίθεστε να μας δώσετε.

Προτείνουμε τη δεύτερη την τάξη κατηγορία με δύο ομίλους, ώστε όχι μόνο να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα και θεατές, αλλά και για να δικαιωθεί ο αγώνας των ομάδων μας που ξόδεψαν υπέρογκα ποσά σε περίοδο κρίσης, για να πρωταγωνιστήσουν και τελικά να τα καταφέρουν. Δε θα πληρώνουμε μόνο εμείς και άλλοι να εισπράττουν πακτωλό χρημάτων.

Ζητάμε:

    1. Την αναβολή της αναδιάρθρωσης
    2. Τη συμπαράσταση όλων των ερασιτεχνικών σωματείων της χώρας που πλήττονται, αφού είτε παίρνουν πρωτάθλημα και δεν ανεβαίνουν, είτε υποβιβάζονται μια ή δύο κατηγορίες.
    3. Τη συμπαράσταση όλων των ποδοσφαιρικών ενώσεων της χώρας, καθώς πλήττονται το 98% των ομάδων τους.
    4. Συνάντηση με τη διοίκηση της ΕΠΟ.
    5. Συνάντηση με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Βασιλειάδη, για να του εκθέσουμε τη γνώμη μας που τη θεωρούμε δίκαιη.
    Σε αντίθετη περίπτωση αποφασίσαμε να μην κατεβούμε στο επόμενο πρωτάθλημα».