Βαθμολογία

H θέση Βαρούχα για τα ματς της 29ης αγωνιστικής

Τα διαιτητικά λάθη που έγιναν στους αγώνες της 29ης αγωνιστικής της Super League ανέλυσε στον ΣΠΟΡ FM 94.6 ο Παναγιώτης Βαρούχας.

Ο καθηγητής διαιτησίας μίλησε μόνο για τα ματς που υπήρχαν λάθη, ήτοι δεν ασχολήθηκε καθόλου με το ματς της ΑΕΛ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ενώ όπως τόνισε έγιναν σημαντικά λάθη στα παιχνίδια για την σωτηρία, Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα και ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του κ. Βαρούχα:

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Πανιώνιος ζητά πέναλτι για μια πτώση και παρότι υπάρχει μια μικρή επαφή ο Παπαπέτρου καλά κάνει και δεν δίνει τίποτα. Σωστά δόθηκε το άλλο πέναλτι υπέρ του Πανιωνίου. Στο δεύτερο γκολ του Πανιωνίου ο Σπιριντόνοβιτς βρίσκει την μπάλα με το χέρι, αλλά είναι πολύ δύσκολο να το δει ο διαιτητής. Ο βοηθός από εκεί που βρισκόταν θα έπρεπε να το δει, αλλά είναι δύσκολη φάση. Στο γκολ του ΠΑΣ στο 94’, η φάση είναι πολύ δύσκολη. Ο βοηθός είναι σε σωστή θέση, το κορμί του παίκτη του ΠΑΣ γέρνει προς τα μπρος και άρα είναι οφσάιντ».

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: «Το πέναλτι που δίνεται υπέρ του ΟΦΗ από τον Σκουλά είναι καθαρό. Δεν είναι δυνατό να τραβάς τον αντίπαλο και να μένεις ατιμώρητος. Μετά σε μια σέντρα ο αμυντικός του ΟΦΗ κάνει κεφαλιά, ο συμπαίκτης του είναι με τα δύο χέρια ψηλά και η μπάλα βρίσκει πάνω του. Αυτό είναι πέναλτι, τα χέρια είναι σε αφύσικη θέση, άσχετο αν είναι στα τρία μέτρα».

Λαμία - Ολυμπιακός: «Στο γκολ της Λαμίας ο Μπαράλες σπρώχνει τον Μεριά και είναι φάουλ επιθετικό που δεν δόθηκε».

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: «Σωστά δόθηκαν και τα δύο πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων».

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: «Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι, αλλά είναι ακούσιο το χέρι του Κυβρακίδη γιατί η μπάλα από το πόδι πάει στο χέρι».