Βαθμολογία

Όλα για όλα στο κύπελλο η ΑΕΚ

Με ήττα έκλεισε τις εντός έδρας υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα η ομάδα της ΑΕΚ καθώς ηττήθηκε 0-1 από την ΑΕΛ, για την 29η αγωνιστική της Super League.

H Ένωση ολοκληρώνει μία αποτυχημένη χρονιά στο πρωτάθλημα, εκεί που παρότι ήταν πρωταθλήτρια έμεινε από νωρίς μακριά από την διατήρηση των κεκτημένων και στο μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος ήταν μία κακή ομάδα.

Πλέον θα πρέπει να κερδίσει τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό για να μην κινδυνέψει να χάσει την τρίτη θέση από τον Ατρόμητο, ενώ ο στόχος της σεζόν για να μην πάει αυτή χαμένη είναι η κατάκτηση του κυπέλλου και εκεί στρέφουν στην ΑΕΚ το ενδιαφέρον τους.

Οι Αθηναίοι αγωνίζονται την Μεγάλη Πέμπτη (25/4) στις 18:00 με αντίπαλο την Λαμία στο ΔΑΚ της στερεοελλαδίτικης πρωτεύουσας, στη ρεβάνς του 2-0 από το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ. Το 2-0 δίνει προβάδισμα στην ΑΕΚ, αλλά ουδείς στο στρατόπεδο της Ένωσης εφησυχάζεται.

Για το παιχνίδι αυτό επιστρέφουν οι Λιβάγια, Μπακασέτας που ήταν τιμωρημένοι, ενώ δύσκολα θα αγωνιστεί ο Τσιγκρίνσκι που στοχεύει να είναι έτοιμος στον τελικό. Στο αρχικό σχήμα αναμένεται να επιστρέψουν Μπάρκας, Μπακάκης, Χουλτ, Σιμόες συν ο Λιβάγια, ενώ λογικά θα είναι στην αποστολή και ο Γαλανόπουλος.

Τέλος σήμερα (22/4) θα επανεξεταστεί η κατάσταση του Κλωναρίδη, ο οποίος στο ματς με τους Λαρισαίους αποχώρησε με κάκωση στην αριστερή ποδοκνημική.