Βαθμολογία

Τα σενάρια για τον υποβιβασμό: Ανοικτή η θέση για τα μπαράζ

Αστέρας ή ΟΦΗ θα παίξουν τη σωτηρία τους τη τελευταία αγωνιστική - Με το ενάμιση πόδι στη Football League ο ΠΑΣ Γιάννινα. Μετά τα αποτελέσματα της 29ης αγωνιστικής, ξεκαθάρισε και το τοπίο για τη μάχη της παραμονής. ΑΕΛ και Ξάνθη εξασφάλισαν τη σωτηρία με τις νίκες που πέτυχαν, ενώ ο Αστέρας κρατά τη τύχη στα χέρια του μετά την ισοπαλία στην Κρήτη και με νίκη απέναντι στον Πανιώνιο την τελευταία αγωνιστική αποφεύγει κάθε σενάριο.

Με ισοπαλία ή ήττα σε αυτό το ματς, θα περιμένουν να μην νικήσει ο ΟΦΗ στο Περιστέρι τον Ατρόμητο, για να αποφύγουν τη 13η θέση. Ο ΟΦΗ χρειάζεται μόνο τους 3 βαθμούς στο φινάλε του πρωταθλήματος και να μην νικήσει ο Αστέρας Τρίπολης, προκειμένου να εξασφαλίσει την παραμονή του. Σε περίπτωση ισοπαλίας στον αγώνα με τον Ατρόμητο, τότε οι Κρητικοί θα πάνε σίγουρα στα μπαράζ για να παίξουν τη σωτηρία τους. Αν ηττηθούν, τότε θα περιμένουν να μην νικήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον ΠΑΟΚ στα Γιάννενα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Όσο για τον ΠΑΣ, είναι με το.. ενάμιση πόδι στη Football League.

Η ομάδα της Ηπείρου χρειάζεται μόνο δική του νίκη επί του ΠΑΟΚ και παράλληλα ήττα του ΟΦΗ από τον Ατρόμητο για να τερματίσει στη 13η θέση και τουλάχιστον να παίξει την παραμονή στα μπαράζ.

aek365.com