Βαθμολογία

Σε δύσκολη θέση η Νεάπολη, ήττα 2-4 από την Γιάννουλη

Σε δεινή βαθμολογική θέση βρίσκεται η Νεάπολη μετά τη νέα ήττα της με 2-4 από την Δήμητρα Γιάννουλης, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Ήττα που διατηρεί τη Νεάπολη στους 20 βαθμούς και στη προτελευταία θέση, στο -6 από τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας, ενώ από την άλλη η Δήμητρα έφτασε τους 33 πόντους και εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της.

Μόλις στο 7' ο Χατζηγρηγορίου έκανε το 0-1 για την Γιάννουλη, για να ισοφαρίσει στο 41' ο Mbaye που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Δύο λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης ο Χατζηγρηγορίου με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το 1-2 και ο Γιολένα στο 58' πέτυχε το 1-3. Παρά την μείωση του σκορ από τον Δεσπόπουλο στο 68', η Νεάπολη δεν κατάφερε να πετύχει κάτι άλλο και έτσι στο 80' ο Δεσπόπουλος οριστικοποιήσε τη νίκη της ομάδας του πετυχαίνοντας το τελικό 2-4.

Διαιτησία: Νίτσας (Ρουπέλας, Κοτούμπας Ν.)

Νεάπολη: Παπαναστασίου, Συγκούνας (80′ Θανασιάς), Μπαλαούρας, Δεσπόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ. (82′ Ζαχαρούλης), Μπουχλαριώτης (60′ Δαλαμπύρας), Μπάρδας (60′ Μητσιάκος), Μανώλης, Γαρυφαλλόπουλος, Μπούνα.

Δήμητρα Γιάννουλης (Νίκος Χρόνης): Κοτλής, Σαπάκος, Καρέλας (85′ Κατέρης), Ντούφας, Θώμος, Μπάμπαλης, Παπακωνσταντίνου, Μαυρουδής (75′ Τσεκούρας), Αργύρης (55′ Γκιολένα), Ραμάι, Χατζηγρηγορίου (80′ Μήτρου).