Βαθμολογία

Πέρασμα από την Ανθούπολη για τον Κεραυνό Δένδρων

Ο Κεραυνός Δένδρων κατάφερε να πάρει τη νίκη στην Ανθούπολη κόντρα στη Λάρισα 88’ με 0-1. Η αναμέτρηση διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα για την Β’ ΕΠΣΛ.

Στο 20’ ο Σερδένης έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 30’ η κεφαλιά του Καλούπα πέρασε ξυστά από το κάθετο δοκάρι. Και το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες πέτυχε ο Βόραδας με σουτ έξω από την περιοχή στο 55’.

Στην επανάληψη η Λάρισα 88’ ήταν καλή, στο 85’ η κάθετη πάσα ήταν του Σπανού για τον Τατσιόπουλο, στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο ίδιο λεπτό το πλασέ του Πέρπερα πέρασε άουτ και στο 90’ η Λάρισα 88’ θα μπορούσε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν το σουτ του Καραμπλή στο ύψος του πέναλτι πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Σ.Φ. Λάρισα '88 (Νίκος Μαλλικόπουλος): Χάμος, Καλαπανίδας, Κων/νου Γ., Κων/νου Β., Καραμπλής, Σπανός, Λεμονής, Τσίντζος (75’ Σδράλης) Τατσόπουλος, Τζαφάλιας, Κούκος (46’ λ.τ. Μπράτσος).

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Μπακού, Τασιούλας, Κουσιάνας, Γκαμπέτας, Γκάτης, Βόραδας, Σκριάπας, Σερδένης, Καλούπας (60’ Τσιάτας Β.), Πέρπερας.

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μπλιώνας, Παπαϊωάννου.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ