Βαθμολογία

Συνεχίζουν την καταδίωξη τα Βούναινα, 2-0 το Ελευθεραί

Την μάχη για την άνοδο στην Α' ΕΠΣΛ συνεχίζουν τα Βούναινα που επιβλήθηκαν σήμερα (21/4) με 2-0 του Ελευθεραί, σε αναμέτρηση για την 26η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Λάζαρου Αγγλόπουλου έφτασε τους 50 πόντους και είναι στο -1 από την πρώτη τριάδα που οδηγεί στην μεγάλη τοπική κατηγορία, ενώ το Ελευθεραί παρέμεινε στους 31 και ψάχνει ακόμα μία νίκη για να παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία.

Τα Βούναινα, πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασαν στη νίκη, με τον Κορδέλα να κάνει στο 11' το 1-0, ενώ στο 74' ο Αλέξης Τζατζάκης πέτυχε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Διαιτησία: Βλιώρας (Καραμπούλας, Γκαρέλης)

Βούναινα (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Λωρίδας, Βλησαρούλης (38′ λ.τ. Μερτζανίδης Φ.), Κυπαρίσσης, Χατζηλιάδης, Μερτζανίδης Ηλ. (86′ Καζάνι Κ.), Μούμος, Νεστορίδης, Ρουμελιώτης, Τζατζάκης (76′ Ραπτόπουλος), Βράκας (80′ Καζάνι Γκ.), Κορδέλας.

Ελευθεραί (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Καρβούνης, Κουτσοδόντης, Βλησαρούλης, Δάσσιος, Ζησόπουλος, Χατζής Γ., Μασρί (75′ Χατζής Κ.), Βασιλόπουλος, Καλφούντζος, Παιδής.