Βαθμολογία

Βαθμός «Χ»ρυσάφι για Παναγροτικό, 1-1 στο Μελισσοχώρι

Έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής κατέκτησε ο Παναγροτικός στην έδρα του Μελισσοχωρίου, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 με τον Αστέρα, για την 26η στροφή της Α1 ΕΠΣΛ.

Έτσι ο Παναγροτικός έφτασε τους 27 βαθμούς και ξέφυγε κατά επτά από την Νεάπολη στη μάχη της παραμονής, ενώ το Μελισσοχώρι έχει 40 και στοχεύει στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Παρά το ότι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν όταν ο Ζαφειρίου στο δεκάλεπτο πέτυχε το 1-0, εν τούτοις ο Χριστοδούλου έφερε το ματς στα ίσια στο 35' πετυχαίνοντας το 1-1, που παρέμεινε μέχρι την λήξη.

Διαιτησία: Αγγελούλης (Μπράμης, Τζιμούρτος)

Αστέρας Μελισσοχωρίου: Κουκούτσης, Σδράλης Αλ. (60′ Αβδουλάς), Μαλαχτάρης, Αγγελούλης, Μανακούσιος, Λιάγκας, Νούσιας (80′ Ζαρκαδής), Χαρούλης (70′ Δανιλούλης), Ζαφειρίου, Διαμαντής (65′ Γουργιώτης), Μπιρόλ.

Παναγροτικός Νίκαιας (Βαγγέλης Μπρισίμης): Σδούγκας, Γεωργόπουλος (65′ Νικολακούλης), Ψαρούλης, Πανδρεμένος, Σακελλαρίου, Σώκος, Φουρίκης (73′ Ολομάνι), Δημόπουλος (70′ Γκουντίκας), Καφαντάρης (60′ Παπακώστας), Βλαχάκης, Χριστοδούλου.