Βαθμολογία

Ο Δημητρέλης χάρισε τη νίκη στον Φαλανιακό (PICS)

Μία σημαντική νίκη πέτυχε το Σάββατο (20/4) ο Φαλανιακός. Η ομάδα του Τάσου Μπεριτζά κέρδισε στην έδρα της με σκορ 2-1 τον αξιόμαχο Αετό Μακρυχωρίου και έτσι παρέμεινε σε τροχιά πλέι οφ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ από νωρίς. Στο 13’ ο Δημητρέλης με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 μέσα σε πανηγύρια από παίκτες και φιλάθλους. Ο Φαλανιακός κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με το υπέρ του σκορ και κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Αετός Μακρυχωρίου.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι του Δημήτρη Καπετανόπουλου είχαν μια καλή στιγμή στο 52’. Ο Γκαμπέτας εκτέλεσε το φάουλ έξω από την περιοχή με τον Μάλτζαρη να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ!

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα (1-1). Το φάουλ εκτέλεσε ο Τζίκα, στο δεύτερο δοκάρι ο Μπέτσιος έκανε την προβολή, η μπάλα χτύπησε στο πόδι του Λυγούρα Χ. που έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 55’ ο Ιωαννίδης έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία. Στο 57’ ο Λεσάϊ έκανε τη σέντρα, ο Ιωαννίδης νέο σουτ που πέρασε ξανά άουτ.

Ο Φαλανιακός στη συνέχεια ανέβασε στροφές και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο γκολ στο 67’ με σουτ του Δημητρέλη από αριστερά, ένα γκολ που έδωσε τη νίκη στον Φαλανιακό.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μάλτζαρης Β., Μάνικος Ε., Παππάς Σ. (78′ Βαρσάμης Ν.), Ιωαννίδης Σ., Τσιάκος Κ. (58′ Ακριβόπουλος Α.), Μαχαίρας Κ., Σούλι Κ., Λυγούρας Β., Δημητρέλης Μ., Λυγούρας Χ., Λεσάϊ Γ. (74′ Καρακίτσιος Ε.).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος Λ., Τσιαντούλης Π., Πούτας Α. (46′ Τζίκα A.), Σιάτρας Δ., Σουφχάρας Ζ., Μπέτσιος Ε., Γκαμπέτας Α. (Γκουτζαμπασούλης Δ.), Μάρκο Β. (46′ Καλούσης Δ.), Φουσίκας Π. (53′ Λάλλας Χ.), Μπόντε Π., Κολοβός Ι.

Διαιτητής: Βλιώρας Λ., Α’ Βοηθός: Μάνος Β., Β’ Βοηθός: Μπράμης Χ.