Βαθμολογία

Έξι γκολ, δύο δοκάρια και πολλές ευκαιρίες στο Κιλελέρ (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο (20/4) στο γήπεδο Κιλελέρ όπου η ομώνυμη ομάδα ήρθε ισόπαλη (3-3) με την Λάρισα 2012 για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Το ματς είχε πλούσιο θέαμα, με το Κιλελέρ να ανοίγει το σκορ στο 12’, το επόμενο λεπτό η Λάρισα 2012 έφερε το ματς στα ίσα και είχε δύο οριζόντια δοκάρια, κάνοντας την ολική ανατροπή στο 25’. Από εκεί και πέρα έχασε τα πατήματά του το Κιλελέρ, μπήκε αποφασιστικά στην επανάληψη, είχε τις ευκαιρίες, απέναντι όμως σε έναν καλό τερματοφύλακα, τον Παπαζήση που σταμάτησε πολλές επελάσεις.

Στο 58’ ισοφάρισαν πάλι οι γηπεδούχοι, στο 84’ μπήκαν μπροστά στο σκορ, η Λάρισα 2012 είπε την τελευταία της λέξη στο 95’ με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βλιώρα και το 3-3.

Ο Δημήτρης Βλιώρας αφιέρωσε το γκολ στο 95’ στη σύζυγό του που περιμένει το παιδί τους. Στο 4’ ο Πεπκολάϊ έβγαλε την βαθιά σέντρα για τον Κίτσο Δ. που έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 12’ ο Αργύρης εκτέλεσε το φάουλ, την πρώτη κεφαλιά πήρε ο Κολιός και ο Καρακάνος με ωραίο τελείωμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Το επόμενο λεπτό το σουτ του Κίτσιου Δ. έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 13’ ο Κίτσος Π. έβγαλε τη σέντρα για τον Κίτσιο Δ., αυτός έδωσε για τον Κόκκινο που με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα για το 1-1.

Στο 23’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Δημόπουλος και ο Φλώρος Π. με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Δύο λεπτά μετά ο Πεπκολάϊ έβγαλε τη μπαλιά για τον Τσιάγκο που με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-2.

Στο 32’ φάουλ του Αργύρη, έδιωξε με τις γροθιές ο Παπαζήσης σε κόρνερ, που εκτέλεσε ο Ζιόμπουρας Α., έδιωξε με υπερένταση ο Παπαζήσης. Στο 41’ πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Βλιώρα, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στην εκπνοή η πάσα η πάσα ήταν από τον Κίτσιο Δ. για τον Πεπκολάϊ που πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ, με τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ.

Δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Λαβαντσιώτη μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Παπαζήσης. Το επόμενο λεπτό ο Κίτσος Π. πέρασε στην αντεπίθεση, τον σταμάτησε ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 49’ ο Καρακάνος έβγαλε τη σέντρα για τον Κουσιώρα, αυτός έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε σε σώματα αμυντικών και κατέληξε κόρνερ. Στο 50’ εκτέλεσε το φάουλ με πάσα στον Λαβαντσιώτη που έκανε το σουτ, με τη μπάλα να πάει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 51’ δυνατό σουτ του Κουσιώρα, εκπληκτική απόκρουση του Παπαζήση. Δύο λεπτά αργότερα εξαιρετικό σουτ του Πεπκολάϊ, μεγάλη επέμβαση του Παναγιωτόπουλου σε κόρνερ.

Το επόμενο λεπτό ο Πεπκολάϊ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπόντε από κοντά έστειλε τη κεφαλιά άουτ. Στο 54’ μεγάλη επέμβαση του Παπαζήση σε ενέργεια του Κουσιώρα σε κόρνερ.

Στο 58’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζιόμπουρας, την κεφαλιά πήρε ο Κολιός και ο Παλάσκας με σουτ έκανε το 2-2. Το επόμενο λεπτό ο Κίτσιος Δ. από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Παναγιωτόπουλος.

Στο 69’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζιόμπουρας, την κεφαλιά του Καρακάνου, έδιωξε ο Παπαζήσης. Στο 84’ ο Παπαχρήστος έβγαλε για τον Ζιόμπουρα, αυτός για τον Αργύρη που με σουτ διαγώνιο νίκησε τον Παπαζήση για το 3-2 και στο 95’ ο Κολιός σε μία μονομαχία με τον Πεπκολάϊ, ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος με τον διαιτητή να είναι κοντά και να σφυρίζει το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Βλιώρας για το τελικό 3-3. Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο τέλος του ματς γι’ αυτή την φάση.    

 

ΑΕ Κιλελέρ (Φώτης Πλίτσης): Παναγιωτόπουλος Γ., Κολοβός Κ. (46′ Γουρνάρης), Ζιόμπουρας Α., Κολιός Ε., Παλάσκας Θ., Καρακάνος Δ., Αργύρης Α., Παπαγιαννούλης Σ. (46′ Μουρατάϊ), Κουσιώρας Κ., Λαβαντσιώτης Λ. (86′ Φορτομάρης Α.), Παπαχρήστος Ε.

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Παπαζήσης Σ., Κίτσος Π., Δημόπουλος Δ., Κουκουτσέλος Δ., Φλώρος Π., Πεπκολάϊ., Κίτσιος Δ., Τσιάγκος Α., Κόκκινος Θ. (65′ Σκέντζας Ε.), Μπόντε, Βλιώρας Δ.

Διαιτητής: Αντωνίου Γ., Α’ Βοηθός: Καραμπούλας Θ., Β’ Βοηθός: Κοτούμπας Δ.