Βαθμολογία

Βαθμός στο 90' για τον Δαμασιακό, 2-2 στην Αμυγδαλέα

Ισόπαλο με σκορ 2-2 ολοκληρώθηκε το σημερινό (20/4) παιχνίδι στην Αμυγδαλέα ανάμεσα στον τοπικό Αετό και τον Δαμασιακό, για την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Ένα ωραίο ματς στην Αμυγδαλέα με την τοπική ομάδα να προηγείται δις, όμως ισάριθμες φορές είχαμε απαντήσεις από τον Δαμασιακό, ο οποίος απέσπασε τον βαθμό με τέρμα στο 90'.

Πλέον ο Αετός Αμυγδαλέας έχει 26 πόντους και ουσιαστικά ετοιμάζεται για τα play-out τα οποία θα μπορούσε να αποφύγει αν κρατούσε το υπέρ του 2-1, ενώ ο Δαμασιακός έχει ουσιαστικά κλειδώσει την παραμονή του.

Με την συμπλήρωση δέκα λεπτών ο Παραφέστας έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, πριν ισοφαρίσει στο 32' ο Τσιάλτας σε 1-1. Η Αμυγδαλέα απάντησε άμεσα και ξαναπήρε το προβάδισμα, τέσσερα λεπτά αργότερα με το τέρμα του Ντάλλα. Προβάδισμα που διατήρησε μέχρι το 90' όταν ο Τσιάλτας με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, με πέναλτι αυτή τη φορά, έκανε το τελικό 2-2.

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ., Α’ Βοηθός: Πάλλας Θ., Β’ Βοηθός: Κοσμάνος Α.

Αετός Αμυγδαλέας: Κωνσταντίνου Α., Καλαϊντζής Π., Ντάσκας Α., Περδίκης Σ., Παραφέστας Ζ., Μακρίδης Β. (60′ Παπακωστούλης Β.), Ανδριανόπουλος Β. (74′ Πλης Α.), Τσεκούρας Π., Κουρούκας Β., Ντάλλας Γ., Παπαδάμου Χ.

Δαμασιακός: Μιγδάνης Δ., Ιωαννίδης Ι., Ντόκος Χ., Γεωργαντζάς Γ., Αμπατζίδης Α. (57′ Μπακιάμης Α.), Τσιάλτας Θ., Νάτσης Χ., Δούκας Ε. (54′ Βλιώρας Δ.), Λέτσιος Α. (46′ Λότσος Α.), Φούντας Β., Λόλλας Β.