Βαθμολογία

Με καρέ ο Ηρακλής στο ντέρμπι, 4-0 τον ΠΟ Ελασσόνας

Στη κορυφή του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ παρέμεινε ο Ηρακλής Λάρισας ο οποίος νίκησε σήμερα (20/4) με καρέ (4-0) στο ντέρμπι τον ΠΟ Ελασσόνας, για την 27η αγωνιστική.

Ο Γηραιός σκοράροντας από δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο, έφτασε στη νίκη και τους 69 βαθμούς, διατηρώντας το +5 από τον δεύτερο Φαλανιακό, που επίσης νίκησε με 2-1 τον Αετό Μακρυχωρίου. Από την άλλη η ομάδα του Ζήση Ζιάγκα παρέμεινε στους 47 βαθμούς και ισοβαθμεί με τον Σμόλικα, στη μάχη για την είσοδο στη τετράδα που οδηγεί στα play-off, αν φυσικά αυτά γίνουν.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 4' με το τέρμα του Γκιουρσάνη, ενώ στο 13' ο Κακαβίτσης πέτυχε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην ανάπαυλα, ο σκόρερ του 2-0, είδε την κόκκινη κάρτα είδε, όπως και ο Συνάπαλος από πλευράς Ελασσόνας, γεγονός που άφησε τις δύο ομάδες με δέκα παίκτες για το δεύτερο ημίχρονο. Εκεί ο Ζαφειρίου στο 54' έκανε το 3-0 και ο Γκιουρσάνης στο 68', με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, πέτυχε το τελικό 4-0.

Διαιτητής: Στάικος Κ., Α’ Βοηθός: Γκαρέλης Κ., Β’ Βοηθός: Δεδικούσης Γ.

Ηρακλής Λάρισας: Καραναστάσης Π., Λάμπρου Χ. (81′ Δολιάνης Α.), Φορτομάρης Ν., Γιαννακόπουλος Α., Ντιντής Α., Μανιώτας Α., Γκιουρσάνης Η., Χριστίδης Ι. (84′ Ραχής Κ.), Νάστας Α. (71′ Φώτος Γ.), Ζαφειρίου Σ. (79′ Κυριάκης Β.), Κακαβίτσης Γ.

Π.Ο. Ελασσόνας: Γούπος Κ., Συνάπαλος Μ., Νταμπώσης Α., Μπουσιάς Ι. (83′ Σιαφαρίκας Δ.), Λαγός Η., Πετάνι Η., Καλύβας Ι., Μάντζαρης Ν. (78′ Παναγιώτου Α.), Ζηρδέλης Ε., Καραγκούνης Λ. (71′ Κωνσταντινίδης Κ.), Μπαρλαγιάννης Ν. (71′ Λαγιόκαπας Ε.).