Βαθμολογία

Συγκλονιστικό ματς και νίκη για Αγιά, 3-2 τον Σμόλικα

Ένα πολύ ωραίο ματς με πέντε γκολ και θέαμα έλαβε χώρα σήμερα (20/4) στην Αγιά ανάμεσα στον τοπικό Δωτιέα και τον Σμόλικα Φαλάνης, με τους Αγιώτες να επικρατούν 3-2, για την 27η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Θοδωρή Στεργιάδη πήρε τη νίκη και ανέβηκε στους 41 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Αμπελωνιακό στην έκτη θέση, ενώ ο Σμόλικας γνώρισε ήττα και μόνο σίγουρος δεν μπορεί να αισθάνεται αναφορικά με την παρουσία του στα play-off, αν φυσικά αυτά γίνουν.

Μόλις στο 3' ο Ποτούσογλου έκανε το 1-0 για τον Δωτιέα, ενώ στο 32' ο Καρέντζος έκανε το 1-1, το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ανάπαυλα. Με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα ο Φουκαλάς έβαλε ξανά την ομάδα του σε θέση οδηγού, για να ισοφαρίσει στο 72' σε 2-2 ο Κακαζούκης. Το γκολ της νίκης για τον Δωτιέα σημείωσε στο 78' ο Γελαλής.

Διαιτητής: Ντελέζος Ι., Α’ Βοηθός: Τέγος Δ., Β’ Βοηθός: Αρχοντής Κ.

Δωτιέας Αγιάς: Ρούσσος Θ., Φουκαλάς Π. (66′ Χαλδούπης ), Ντελής Δ., Ποτούσογλου Π., Κορλός Π., Τσατσαλίδης Γ., Χονδροδήμος Π., Πασιάς Π., Γελαλής Ν. (90’+ Μαγιάκος Α.), Κατσής Σ., Γεωργοβίτσας Α.

Σμόλικας Φαλάνης: Γραβάνης Ι., Γκατζιούρας Β., Σέτζας Δ. (57′ Κακαζούκης Α.), Σκούπρας Β., Καρέντζος Δ., Ζαμπέτας Α., Τσιρογιάννης Θ., Μολάς Θ., Μπετσής Θ., Γκατζούλης Δ. (81′ Μαχούλας Μ.), Ντούρας Α. (85′ Μάτος Α.).