Βαθμολογία

Για όσο το δυνατόν ψηλότερα ο Αμπελώνας, 1-2 το Αργυροπούλι

Τη νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα του Αργυροπουλίου πήρε σήμερα (20/4) ο Αμπελωνιακός σε αναμέτρηση για την 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Κώστα Μαντζιώκα ανέβηκε έτσι στους 41 βαθμούς, ισόβαθμη με τον Δωτιέα Αγιάς και στοχεύει στην όσο το δυνατόν καλύτερη θέση και συγκομιδή, ενώ στους 27 παρέμεινε η Δόξα Αργυροπουλίου που δύσκολα θα μπορέσει να αποφύγει τα play-out.

Ο Αμπελωνιακός πήρε το προβάδισμα, πέντε λεπτά πριν την ανάπαυλα, με τέρμα του Κατσή, ενώ στο 65' ο Γούπος σημείωσε το 0-2. Παρά το ότι η Δόξα Αργυροπουλίου μείωσε σε 1-2 με τον Τσούτσα στο 78' δεν κατάφερε κάτι άλλο μέχρι το φινάλε και γνώρισε την ήττα.

Διαιτητής: Νίτσας Χ., Α’ Βοηθός: Καρακώστας Α., Β’ Βοηθός: Μπουρονίκος Μ.

Δόξα Αργυροπουλίου: Μπαχτσιβάνος Α., Χατζής Γ., Βογιατζής Α. (46′ Κυρατζής Β.), Kurbati D., Σχοινάς Ι., Δίχρης Ρ. (90’+ Μπαμπάκος Α.), Γκαραγκούνης Ε., Τσούτσας Α., Αετόπουλος Δ. (46′ Lleshaj J.), Βογιατζής Ε., Καλόγηρος Α.

Αμπελωνιακός: Φαρμάκας Ε., Φουδούλης Γ., Γούτος Ν., Δαλακώνης Χ., Μητρούσκας Ι., Αλατάς Δ., Καραλής Γ. (52′ Gjona D.), Χατζούλης Ε., Καραγιάννης Π., Κατσής Κ. (72′ Βούκιας Σ.), Αλεξόπουλος Α.