Βαθμολογία

Η αποστολή του Απόλλωνα για τον τελικό με Πλατανιά

Ολοκληρώθηκε σήμερα (20/04) το πρωί με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης, η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (21/4 15:00 ΕΡΤ3) σημαντικό παιχνίδι της 29ης αγωνιστικής της Football League με αντίπαλο τον Πλατανιά στο γήπεδο της Φιλιππούπολης.

Μετά το πέρας αυτής, ο τεχνικός του λαρισινού συλλόγου Αριάν Μπελά ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και η οποία αποσύρθηκε από το απόγευμα του σημερινής (20/4) ημέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Στο παιχνίδι αυτό θα απουσιάσει μόνο ο τιμωρημένος Πολέτο, ενώ επανέρχονται αφού εξέτισαν την ποινή τους, οι Λουκάο και Καρατάσιος.

Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Μαντζάρης (Τ), Γκέκας (Τ), Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Καμπέρης, Καρατάσιος, Ράμος, Χατζής, Μπραμπίλα, Τασιούλης, Ρενάτο Κεντέζι, Λίταινας, Μαρκολίνο, Λουκάο, Γκουντρουμπής, Ζίκο, Μπιμάι, Βαγενάς.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Η πιο μεγάλη στιγμή λοιπόν για τον ιστορικό Απόλλωνα Λάρισας έφτασε και η ΠΑΕ καλεί όλους τους Λαρισαίους φιλάθλους να είναι παρόντες ίσως στην σημαντικότερη στιγμή του λαρισινού ποδοσφαίρου!

Η ευκαιρία, το να έχει η πόλη μας, δύο ομάδες στην Super League δεν είναι πλέον όνειρο απατηλό, αλλά πραγματικότητα! Στην μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν οι παίκτες μας, χρειάζονται την ηθική συμπαράσταση όσο περισσότερων συμπολιτών μας και φίλων, γίνεται.

Με φωνή και πάθος όλοι μαζί ας διεκδικήσουμε κάτι που μέχρι πριν λίγο καιρό φάνταζε ουτοπία!

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας αποφάσισε λοιπόν προκειμένου, να έρθουν στο γήπεδο Φιλιππούπολης, όσο πιο πολλοί φίλαθλοι να υπάρχει ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΟΝΟΝ 5 ΕΥΡΩ.

Τα εκδοτήρια του γηπέδου Φιλιππούπολης θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι για τους φιλάθλους.

Θα ισχύσουν επίσης τα εξής:

- Eλεύθερη είσοδος για όλους τους μαθητές Δημοτικών Σχολείων, Γυμνασίων και Λυκείων της πόλης

- Ελεύθερη είσοδος για όλες τις γυναίκες

- Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους καρτών ανεργίας

- Δωρεάν είσοδος για τους φοιτητές με την επίδειξη της κάρτας τους.

Σε αυτήν την "μάχη" για την ακόμη μεγαλύτερη ανάδειξη του Απόλλωνα, αλλά και του ποδοσφαίρου συνολικά της Λάρισας, δεν θα πρέπει να απουσιάζει κανείς!!!

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/04/19, ώρα 15.00 γήπεδο Φιλιππούπολης

29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ FOOTBALL LEAGUE

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΜΑΣ!!!