Βαθμολογία

Γαβριηλίδης: «Πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό Κυπέλλου»

Νωρίτερα από ό,τι περιμέναμε μπορεί να δούμε το VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όπως αποκάλυψε την Παρασκευή (19/4) ο Μάνος Γαβριηλίδης, δεν αποκλείεται να έχουμε χρήση της νέας τεχνολογίας και στον τελικό του Κυπέλλου. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου εξήγησε ότι θα πρέπει πρώτα αν ενημερωθεί από την ΚΕΔ, αλλά οι πιθανότητες έχουν αυξηθεί.

«Αν και σε παλιότερη δήλωσή μου είχα πει πως είναι… χλωμό, έχουν γίνει κάποια βήματα. Από εβδομάδα θα έχουμε νεότερα. Έχουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα και εκεί θα μας ενημερώσουν πιο αναλυτικά. Θέλω πρώτα να ενημερωθώ από την επιτροπή διαιτησίας και θα υπάρξουν ανακοινώσεις. Αυτή τη στιγμή είμαστε όλοι στο περίμενε. Είναι πάντως πιθανό να υπάρχει VAR στον τελικό. Από την αρχή του πρωταθλήματος είχαμε πει πως είναι στόχος να έχουμε στον τελικό Κυπέλλου χρήση VAR», είπε χαρακτηριστικά στον «ΣΠΟΡ FM 94,6».

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, σχολίασε: «Ακόμη δεν έχουμε κάτι νεότερο. Δεν έχει γίνει κάποια επίσημη σύσκεψη με τις εμπλεκόμενες πλευρές. Τη Δευτέρα θα αποφασίσουμε πότε θα γίνει αυτή η σύσκεψη. Περιμένουμε, άλλωστε, να οριστικοποιηθεί και το ζευγάρι του τελικού».