Βαθμολογία

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες της ΕΠΟ για το VAR

Το VAR αναμένεται να μπει και στο ελληνικό πρωτάθλημα από τη νέα χρονιά και η ΕΠΟ συνεχίζει τις διεργασίες. Οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας παρακολουθούν ειδικά σεμινάρια ενώ την Παρασκευή (19/4) η Ομοσπονδία δημοσίευσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά 25 φορητών συσκευών ενδοεπικοινωνίας διαιτητών ποδοσφαίρου για την υποστήριξη και λειτουργία του συστήματος.

Αναλυτικά η πρόσκληση: «Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την αγορά εικοσιπέντε (25) φορητών συσκευών (πομποδεκτών) ενδοεπικοινωνίας διαιτητών ποδοσφαίρου για την υποστήριξη και λειτουργία του συστήματος VAR.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η “Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία” (Ε.Π.Ο.), που εδρεύει στην Αθήνα, Πάρκο Γουδή ΤΚ 11510 (τηλ. 210 9306000) προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο που διαθέτει τα απαιτούμενα προσόντα, να συμμετάσχει σε εκδήλωση ενδιαφέροντος, για την αγορά εικοσιπέντε (25) φορητών συσκευών (πομποδεκτών) ενδοεπικοινωνίας διαιτητών ποδοσφαίρου για την υποστήριξη και λειτουργία του συστήματος ζωντανής παρακολούθησης από οθόνες των ποδοσφαιρικών αγώνων του πρωταθλήματος Α΄ Εθνικής Κατηγορίας και Κυπέλλου Ελλάδος Επαγγελματιών, γνωστού ως “Video Assistant Referee - VAR” .

Η Ε.Π.Ο. καλεί όσους ενδιαφέρονται και έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση να υποβάλλουν τις προσφορές τους μέχρι την 20η Μαΐου 2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00 .

Οι αναλυτικοί όροι της πρόσκλησης παρέχονται από την Ε.Π.Ο., Πάρκο Γουδή 11510 Αθήνα, τηλ. 2109306000 .

Αθήνα 16 Απριλίου 2019

ΓΙΑ ΤΗΝ Ε.Π.Ο.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ε.Ε».