Βαθμολογία

Συνελήφθη και ο δικηγόρος Θεόδωρος Παναγόπουλος

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της «μαφίας των φυλακών». Μετά τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο την Πέμπτη (18/4), το πρωί της Παρασκευής (19/4) συνελήφθη άλλος ένας γνωστός δικηγόρος.

Συγκεκριμένα, ο Θεόδωρος Παναγόπουλος συνελήφθη στο σπίτι ου στη Βούλα. Μάλιστα, την Πέμπτη, όταν συνελήφθη ο Λυκουρέζος, βρισκόταν εκτός Αθηνών και εξέφρασε την πρόθεσή του να παρουσιαστεί την Παρασκευή στον ανακριτή.

Το ένταλμα σύλληψης κατά του γνωστού δικηγόρου εκδόθηκε την Πέμπτη από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για θέματα τρομοκρατίας, Ευτύχη Νικόπουλο, που χειρίζεται την υπόθεση «μαφίας των φυλακών» και συνελήφθη πριν παρουσιαστεί, όπως ισχυρίζεται ότι είχε πρόθεση, οικειοθελώς.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Παναγόπουλος δήλωσε... άναυδος, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση. «Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι μένω άναυδος, αυτό έχω να πω, τίποτα παραπάνω.

Δεν είχα καμία σχέση με την υπόθεση αυτή, ούτε με την υπόθεση της Energa ούτε με την υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας από το 2014 έως τα μέσα του 2017, απολύτως καμία σχέση», είπε χαρακτηριστικά. Οι δύο δικηγόροι διώκονται για τα αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης και της απόπειρας εκβίασης.