Βαθμολογία

Ζουν και αναπνέουν για Πλατανιά στον Απόλλωνα Λάρισας

Με πρωινές προπονήσεις θα ολοκληρωθεί έως και το Σάββατο (20/04) η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το σπουδαιότερο - ίσως - παιχνίδι της ιστορίας του (μέχρι φυσικά το επόμενο) με τον Πλατανιά την Κυριακή (21/04).

Άπαντες στον σύλλογο ευελπιστούν ότι θα έχουν στο πλευρό τους όσο περισσότερους Λαρισαίους φιλάθλους γίνεται, σε αυτόν τον "τελικό". Το κλίμα στις τάξεις του Απόλλωνα είναι αρκετά καλό μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα του πρωτοπόρου με σκορ 1-3 που τον κρατάει "ζωντανό" στην διεκδίκηση της προνομιούχας 2ης θέσης.

Αξίζει να τονίσουμε ότι ο Lucas Poletto επιδίωξε την 2η κίτρινη κάρτα (κόκκινη) μιας και συμπλήρωνε κάρτες και θα απουσίαζε και από τα δύο τελευταία ματς.

Έτσι τώρα θα απουσιάσει μόνον από το παιχνίδι με τον Πλατανιά και θα είναι στην διάθεση του Άριαν Μπελά για το τελευταίο ματς στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο.

Αναφορικά με τον τραυματισμό του Lucas Brambilla που τον ανάγκασε να αποχωρίσει από τον αγώνα με τον Βόλο, αυτός τελικά δεν φαίνεται σοβαρός, έτσι λοιπόν μπορεί να υπολογίζεται για το σημαντικό παιχνίδι της Κυριακής (21/04).

Σε αυτό το παιχνίδι επιστρέφουν αφού εξέτισαν την ποινή τους οι Lucao και Δημήτρης Σουλιώτης που τέθονται κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους.

- Αποφασίσθηκε τελικά από την τεχνική ηγεσία των "κυανόλευκων" ο Παναγιώτης Κοντοές που συμπλήρωσε κάρτες να απουσιάσει από τον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής με τον Ηρόδοτο.