Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 29ης αγωνιστικής

Προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League την προσεχή Κυριακή (21/4), στην 29η στροφή, αναμετρήσεις που θα ξεκινήσουν όλες στις 19:00.

Μία αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ αγωνίζεται στην Αθήνα με αντίπαλο την ΑΕΚ σε αναμέτρηση στην οποία η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα θα ψάξει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα για να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία, απέναντι σε μία ΑΕΚ απογοητευμένη για την φετινή πορεία της, αλλά σίγουρα όχι αδιάφορη καθώς και η Ένωση θέλει τη νίκη για να κλείσει με θετικό τρόπο τα εντός έδρας παιχνίδια της. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Από το συνδρομητικό κανάλι θα μεταδοθούν και τα άλλα σημαντικά ματς της αγωνιστικής, με το Novasports 1 να μεταδίδει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Λεβαδειακό, με τον Δικέφαλο να θέλει μόλις ένα βαθμό για να κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο απέναντι στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό, ενώ από το Novasports 3 θα καλυφθεί η «μάχη της Κρήτης» ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Αστέρα Τρίπολης, εκεί που ο νικητής, αν υπάρξει, θα κάνει σημαντικό βήμα για την απευθείας παραμονή. Από το Novasports 4 η αναμέτρηση Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα με τους Γιαννιώτες να θέλουν μόνο νίκη για να ελπίζουν στη σωτηρία τους απέναντι σε έναν αδιάφορο Πανιώνιο.

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 29ης αγωνιστικής:

Κυριακή 21 Απριλίου

19:00

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός: Novasports 1

ΑΕΚ - ΑΕΛ: Novasports 2

ΟΦΗ - Αστέρας Τρίπολης: Novasports 3

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα: Novasports 4

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός: ΕΡΤ1

Παναιτωλικός - Άρης: ΕΡΤ3

Λαμία - Ολυμπιακός: ΕΡΤ Sports

Ξάνθη - Απόλλων Σμύρνης: ΕΡΤ Play 1