Βαθμολογία

Εμβόλιμη με ντέρμπι στον 4ο όμιλο

Εμβόλιμη αγωνιστική στον 4ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ έχουμε σήμερα (18/4) στις 17:00, με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 22ης στροφής, αγωνιστική με ντέρμπι.

Ο πρωτοπόρος Κεραυνός Δένδρων (51β.) υποδέχεται την τρίτη της βαθμολογίας Δόξα Ραχούλας που έχει 10 βαθμούς λιγότερους σε ένα ματς που θα κρίνει πολλά. Τα Δένδρα με νίκη παίρνουν και μαθηματικά την άνοδο, ενώ η Ραχούλα θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα, ει δυνατόν και τη νίκη για να μειώσει τη διαφορά και να παραμείνει στην τριάδα ανόδου.

Ντέρμπι όμως και στο Γ. Μητσιμπόνας Β' με τον πέμπτο της βαθμολογίας Ιπποκράτη (36β.) να υποδέχεται την Μάνδρα που είναι μία θέση παραπάνω και έχει 40 βαθμούς. Ο Ιπποκράτης με νίκη μειώνει την διαφορά από την τέταρτη θέση, αλλά και την τρίτη αν ηττηθεί η Ραχούλα από τον Κεραυνό Δένδρων και θα μπορεί να ελπίζει και στην απευθείας άνοδο. Από την άλλη η Μάνδρα με νίκη αφήνει επτά βαθμούς πίσω τον σημερινό της αντίπαλο και βάζει πλώρη να ανέβει απευθείας.

Δύσκολη αποστολή και για τον δεύτερο της βαθμολογίας Πανιώνιο Νέας Σμύρνης, που έχει 43 βαθμούς και αγωνίζεται στην έδρα της Φορτούνα Κουτσόχερου που έχει 33 και βρίσκεται επτά βαθμούς μακριά από την τετράδα και τα μπαράζ. Το Κουτσόχερο μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει ακόμα, ενώ με νίκη ο Πανιώνιος κάνει ακόμα ένα βήμα προς την άνοδο στην Α1 ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αναμετρήσεων της 22ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ:

17:00

Μαχητής Τερψιθέας - ΑΟ Αμπελοκήπων

Φορτούνα Κουτσοχέρου - Πανιώνιος Νέας Σμύρνης

Μαρίνος Αντύπας - Διογένης Λάρισας

Κεραυνός Δένδρων - Δόξα Ραχούλας

Ατρόμητος Δασοχωρίου - Σ.Φ. Λάρισα '88

Ιπποκράτης - Α.Ε. Μάνδρας 2016

Ρεπό: Άγιος Θωμάς

και η μέχρι στιγμής βαθμολογία:

1. Κεραυνός Δένδρων 51

2. Πανιώνιος Νέας Σμύρνης 43

3. Δόξα Ραχούλας 41

.........................................................

4. ΑΕ Μάνδρας 2016 40

.........................................................

5. Ιπποκράτης 36

6. Φορτούνα Κουτσοχέρου 33

7. Ατρόμητος Δασοχωρίου 26

8. Μαχητής Τερψιθέας 19

9. ΣΦ Λάρισα '88 18

10. ΑΟ Αμπελοκήπων 15

11. Διογένης Λάρισας 13

12. Μαρίνος Αντύπας 12

13. Άγιος Θωμάς 9