Βαθμολογία

Λευκό θα ψήφιζε, τα άλλαξαν όλα ένα τηλεφώνημα

Έτοιμος να ψηφίσει λευκό ήταν ο Παναθηναϊκός στην ψηφοφορία για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League, εκεί που ο Μηνάς Λυσάνδρου επικράτησε του Μάκη Γκαγκάτση.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Live Sport και του συναδέλφου Βασίλη Βέργη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης είχε ενημερωθεί σχετικά για τις προθέσεις του Παναθηναϊκό και επικοινώνησε ο ίδιος τηλεφωνικά με τον Γιάννη Αλαφούζο, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ ανέφερε στον κ. Αλαφούζο ότι ο Μηνάς Λυσάνδρου είναι το πρόσωπο που διαθέτει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει και να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο προκειμένου αυτό να πάει καλύτερα τα επόμενα χρόνια. Έτσι άλλαξε και η στάση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ψήφο για την προεδρία.

Τέλος θυμίζουμε ότι πέρσι που οι «πράσινοι» αντιμετώπιζαν το πρόβλημα με την αδειοδότηση και τον υποβιβασμό στη Football League, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν ένας από αυτούς που «έβαλαν πλάτη» στο τεράστιο πρόβλημα προκειμένου να αλλάξει ο κανονισμός και να μην υποβιβαστεί το «τριφύλλι».