Βαθμολογία

Λουτσέσκου: «Απόλυτα συγκεντρωμένοι για να μην...»

Ομιλία στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έκανε ο προπονητής Ρασβάν Λουτσέσκου, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό κυρίως, αλλά και της συνέχειας μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Ρουμάνος τεχνικός ζήτησε από τους παίκτες του να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στο κυριακάτικο (21/4 19:00) ματς με τον Λεβαδειακό για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων και να μην υποτιμήσουν τον υποβιβασμένο Λεβαδειακό.

Παράλληλα έδωσε το σύνθημα για να μην επαναπαυτούν στις δάφνες κατάκτησης του τίτλου καθώς ακολουθεί και το κύπελλο με την ρεβάνς στην Τρίπολη και τον τελικό, μάλλον απέναντι στην ΑΕΚ, στον στόχο του νταμπλ.

Αναλυτικά τα λεγόμενα Λουτσέσκου:

«Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι ακόμα και να το πάρουμε, αλλά να ξέρετε ότι ο αντίπαλος, παρότι έχει υποβιβαστεί, θα παίξει στο 100%. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα και να αποφύγουμε τα απρόοπτα, για να μην τρέχουμε και δεν φτάνουμε κατά τη διάρκεια του αγώνα σε μέρα φιέστας στο τέλος του ματς, εφόσον όλα πάνε καλά. Και για να συμβεί αυτό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι απόλυτα και σε αυτό το παιχνίδι. Δεν έχουμε δικαίωμα να επαναπαυτούμε ακόμα για πολλούς λόγους. Γιατί πρέπει να κρατήσουμε και τον ρυθμό μας σε υψηλό επίπεδο για τους αγώνες του Κυπέλλου, οι οποίοι ακολουθούν και αποτελούν και τον επόμενο μεγάλο στόχο μας για φέτος»