Βαθμολογία

Βολές προς όλους από τον ιδιοκτήτη του Αήττητου

Πυρ και μανία είναι στον Αήττητο Σπάτων για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς θεωρούν ότι μόνο η ομάδα τους πλήρωσε τη νύφη και λόγω της καθυστερημένης κατάθεσης του μετοχικού κεφαλαίου. Με προσωπική δήλωσή του την Τετάρτη (17/4) ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ των Μεσογείων, Νίκος Κατσιγιάννης, βάλει εναντίον όλων και αφήνει αιχμές για ΟΦΗ και Αιγινιακό.

«Κατηγορούμενοι, με στοιχεία χειραγώγησης αθωώνονται, άλλοι έχουν ξεφτιλίσει το πρωτάθλημα με 10 παίκτες και από over 4,5 πάνε στο over 5,5 ταξιδεύουν αλλά δεν αγωνίζονται... γιατί άραγε;

Νέοπλουτοι παράγοντες πετάνε εκατομμύρια και τερματίζουν σταθερά κάτω από την 5άδα (η άνοδός τους έγινε από το παράθυρο γιατί και εκει δεύτεροι τερμάτισαν).

Εκβιασμοί και απειλές προκειμένου να έρθουν αποτελέσματα. Δεκάδες προσφυγές, που δεν πληρώνονται και πάνε από αναβολή σ’ αναβολή ώστε να εξυπηρετηθουν οι ομάδες.

Άλλοι παίζουν χωρίς εγγυητική ολόκληρο το πρωτάθλημα. Γιατί άραγε γίνονται όλα αυτά αφού απαλλαχθήκατε από το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου, λόγω καθυστερημένης καταβολής των 300.000;

Δεν καθάρισε το πρωταθληματακι μας; Πολύ σύντομα, Θεού θέλοντος και εισαγγελέα επιτρέποντος θα δούμε αν την τελευταία τριετία αυτό το εξαίρετο όργανο της ΕΕΑ κος Ζώης έκανε σωστά την δουλειά του ή έκανε τα στραβά μάτια σ’ όλες τις ΠΑΕ όσον αφορά στα μετοχικά τους κεφάλαια», αναφέρει η δήλωση του Νίκου Κατσιγιάννη.