Βαθμολογία

Φιλικό με Ιωνικό η Καλλιθέα, ελεύθερη είσοδος

Φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ιωνικό θα δώσει το Σάββατο (20/4) στις 16:00 η ομάδα της Καλλιθέας απέναντι στον Ιωνικό, στο "Ελ Πάσο", ένα φιλικό που θα έχει ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Την διεξαγωγή του φιλικού ανακοίνωσε η ίδια η ομάδα της Καλλιθέας, μέσω ανακοίνωσής της στην οποία αναφέρεται και στην επιστροφή στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Παντέλης.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της Καλλιθέας:

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα, μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει στους ποδοσφαιριστές του ο Νίκος Παντέλης, με την προπόνηση να πραγματοποιείται το πρωί στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Το πρόγραμμα των προπονήσεων περιλαμβάνει, αύριο το μεσημέρι προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου του Δημοτικού Πάρκου Αθλητισμού και Αναψυχής και την Παρασκευή χαλάρωμα στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας ενημερώνει το φίλαθλο κόσμο της πόλης μας, ότι το Σάββατο 20 Απριλίου στις 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας, θα διεξαχθεί φιλική αναμέτρηση με τον Ιωνικό, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.